SHA-1 generátor - SzoftHub.hu

SHA-1 generátor

 • Az EF CheckSum Manager Portable MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálására használható rendszereszköz Windowsra. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat, fájlkezelővel, szerkesztővel, ami a szükséges funkciókat képes elérhetővé tenni a felhasználók számára.

  EF CheckSum Manager Portable 19.12

  Az EF CheckSum Manager Portable MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálására használható rendszereszköz Windowsra. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat, fájlkezelővel, szerkesztővel, ami a szükséges funkciókat képes elérhetővé tenni a felhasználók számára.

  olvasd tovább...

 • A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést. Ez a Free alkalmazás többek között tartalmaz keresőt, illetve a talált fájlok MD5, SHA-1, SHA-256 értékeit is ki tudja kalkulálni. Opcionálisan menthetőek a vele készített jelentések. Fájlkeresővel.

  Folder Size Explorer 2.0

  A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést. Ez a Free alkalmazás többek között tartalmaz keresőt, illetve a talált fájlok MD5, SHA-1, SHA-256 értékeit is ki tudja kalkulálni. Opcionálisan menthetőek a vele készített jelentések. Fájlkeresővel.

  olvasd tovább...