Folder Size Explorer 2.0

A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz hozzáférést. Ez a Free alkalmazás többek között tartalmaz keresőt, illetve a talált fájlok MD5, SHA-1, SHA-256 értékeit is ki tudja kalkulálni. Opcionálisan menthetőek a vele készített jelentések. Fájlkeresővel.

Ha rengeteg fájlt tárolsz Windows alatt, esetleg nem vagy kibékülve az operációs rendszer beépített fájlkezelő szolgáltatásával, akkor azt le is cserélheted akár a Folder Size Explorer nevű szoftverrel. Kis méret és erőforrás igénye mellett néhány plusz funkciót biztosít a hagyományos fájlkezelési műveletek mellett.

A Folder Size Explorer telepítése során néhány alapvető adatot kell megadni, ahol a licenc szerződések elfogadása után azonnal munkára is fogható.

Maga a kezelőfelület a tervezés során a minimalizmus jegyében készült így a használata sem fog a kezdő számítógép tulajdonosoknak gondot okozni. A fájlok, mappák beolvasásakor több paraméter szerint is ki lehet listázni az elemeket, többek között egyéni mértékegység választható. Amiben többet nyújt a Windows szolgáltatásától, az hogy található benne egy MD5, SHA-1, SHA-256 kalkulátor amivel adott tartalomról lehet ilyen jellegű információkat szerezni. Ha nem lennél kibékülve az alapértelmezett kinézetével, azt az igényekhez lehet igazítani skinekkel.

Folder Size Explorer feladatok,áttekintés:

Ha csupán egy meghatározott fájlt szeretnél megtalálni a Folder Size Explorer ebben is segít, mivel tartalmaz egy beépített keresőt amivel kulcsszó alapján lehet kereséseket indítani. Természetesen mint fájlkezelő tud másolni, törölni, mozgatni, tulajdonképpen mindent ami szükségesnek tekinthető. Amit még mindenképp érdemes megemlíteni a Folder Size Explorer nevű szoftverről, hogy vele jelentések is készíthetőek majd CSV formátumban elmenthetőek.

Mivel csak néhány plusz lehetőséget biztosít a beépített szolgáltatással összehasonlítva, kínálni tudunk néhány alternatív megfelelőt amik ettől funkcionálisan jóval tovább mutatnak. Keresésekhez a Wise JetSearch használható fel, amiből telepítést nem igénylő változat is elérhető, ha még ettől is többet szeretnél elérni akkor az EF Commander-t érdemes választani, ami fájlok darabolására, titkosítására, FTP műveletekre is ideális.

A Folder Size Explorer egy alternatív fájlkezelő alkalmazás, ami keresőt és MD5, SHA-1, SHA-256 kalkulátort is tartalmaz. Kis méret és minimális erőforrás igény jellemzi.

Folder Size Explorer

Folder Size Explorer összefoglaló:

 • Alternatív fájlkezelő alkalmazás
 • kis erőforrás
 • MD5, SHA-1, SHA-256 értékek kalkulálása fájlokról
 • beépített kereső
 • menthető jelentések
 • skinezhető felület
 • paneles felépítés
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.folder-size-explorer.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Folder Size Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • NanaZip 1.2.252.02022-05-12 NanaZip 1.2.252.0 (0)
  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg […]
 • UltraExplorer 2.0.3.12022-05-09 UltraExplorer 2.0.3.1 (0)
  Az UltraExplorer egy ultragyors mappa listázási tulajdonságokkal futtatható fájlkezelő program szűrő funkcióval, amivel hatékonyabban […]
 • Tabbed Explorer 1.1.0.32022-02-21 Tabbed Explorer 1.1.0.3 (0)
  A Tabbed Explorer a Windows fájlkezelő szolgáltatását tudja kibővíteni amivel akár több panelon tudjuk a fájlokat kilistázni. A Free […]
 • XYplorerFree 17.40.01002017-08-22 XYplorerFree 17.40.0100 (0)
  Az XyplorerFree többablakos elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás, Ez a fizetős változat szabadon használható kiadása. […]
 • Files 2.3.62022-08-08 Files 2.3.6 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]