GetFoldersize Portable 3.1.16

A GetFoldersize Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható merevlemez elemző asszisztens. Az alábbi Free alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik jelentős helyet igényelnek a merevlemezen. A funkcióiból eredően kifejezetten ideális helyfelszabadításhoz.

Ha rengeteg fájlt tárolsz a számítógépeden, esetleg sok alkalmazást használsz, egyre kevesebb a szabad tárkapacitás, áttekinthető formában szeretnél arról tájékozódni, hogy mi foglalja a legtöbb helyet, akkor itt a GetFoldersize Portable, ami a népszerű merevlemez elemző alkalmazás telepítést nem igénylő változata. Rendszeresebb használatra a kínálatunkból elérhető installálható kiadásban is.

A GetFoldersize Portable letöltése után azonnal használható, csak a kapott tömörített mappát kell maradéktalanul kicsomagolni.

A GetFoldersize Portable indítása után egyetlen kattintással kezdeményezhető a szóban forgó elemzés, a kapott eredményeket több mértékegység szerint ki tudja listázni. Alkalmazhatsz szűrőket, kizárásokat, támogatja az általa támogatott funkciókat hálózati kapcsolatok esetén is. A tényleges használat előtt előre kiválasztható, hogy melyik meghajtó esetén kezdeményezze az elemzést.

A találati eredmények áttekintése után könnyen ki tudod választani, hogy melyek azok a fájlok, amik a legtöbb helyet foglalják, így eldönthető, hogy mit törölsz helyfelszabadítás céljából. A vele lefuttatott elemzések el is menthetőek jelentések formájában, azt több népszerű, könnyen kezelhető formátumban tárolhatod el későbbre összehasonlítások céljából.

A merevlemez ilyen jellegű elemzésére használható még a TreeSize Free Portable illetve a Xinorbis, ami hatékonyan tud támogatni helyfelszabadítási műveletekben.

A GetFoldersize Portable a népszerű merevlemez elemző alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami több számítógépen is futtatható, akár egy cserélhető adathordozóról. Funkcionálisan azonos opciókat biztosít a hagyományos telepíthető kiadással. Menthető jelentések, kizárások jellemzik. Ingyenes.

GetFoldersize Portable

GetFoldersize Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GetFoldersize Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GetFoldersize 3.1.162017-01-07 GetFoldersize 3.1.16 (0)
  A GetFoldersize egy speciális fájlasszisztens, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják el a […]
 • Folder Size Explorer 2.02018-08-19 Folder Size Explorer 2.0 (0)
  A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz […]
 • Glary Disk Explorer 5.14.1.572015-05-02 Glary Disk Explorer 5.14.1.57 (0)
  A Glary Disk Explorer egy fejlett fájlkezelő alkalmazás amivel megtudhatod, hogy mi mennyi helyet foglal el a merevlemezeden. Ez a […]
 • Multi Commander 10.1.02020-12-04 Multi Commander 10.1.0 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Tablacus Explorer 20.12.32020-12-04 Tablacus Explorer 20.12.3 (0)
  A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, […]