Glary Disk Explorer 5.27.1.70

A Glary Disk Explorer egy fejlett fájlkezelő alkalmazás amivel megtudhatod, hogy mi mennyi helyet foglal el a merevlemezeden. Ez a Free alkalmazás segít, hogy helyet tudj felszabadítani a merevlemezeden. Alapvető fájlszerkesztési opciókat is szolgáltat.

Ha egyre csökken a számítógépeden a rendelkezésre álló szabad hely, itt az ideje, hogy megtudd mi foglalja le a legtöbb értékes helyet. A fölöslegesek eltávolításával máris szabad kapacitásra teszel szert.

Egy kiváló, ingyenesen használható program az adott feladatra a Glary Disk Explorer ami Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, sőt megjelenésben is a kor elvárásait követi.

Néhány kattintással telepíthető, itt viszont arra érdemes odafigyelni, hogy a fejlesztő további termékeinek az installálását is felajánlja, ez természetesen opcionálisan választható ki. Ez a Glary Utilities ami karbantartóként funkcionál.

A Glary Disk Explorer az indulását követően felajánlja annak a lehetőségét, hogy egy adott meghajtó tartalmát lehessen vele ellenőrizni, azt analizálni. A keresést követően egy látványos grafikonon jeleníti meg hogy mennyi a teljes kapacitás, mennyit lehet még felhasználni, továbbá azt, hogy mi foglal jelentős mennyiségű tartalmat. Ezek a tartalmak szűrők formájában tovább szűkíthetőek kiterjesztés szerint, ez lehet zene, kép, videó, vagy tömörített fájl. A Glary Disk Explorer ezekkel alapvető szerkesztési opciókat is biztosít, az adott elemre kattintva az törölhető, megnyitható, parancssoros hozzáférés, illetve a Windows intézőben betölthető. Opcionálisan arról részletes információkkal is tud szolgálni.

Természetesen a kínálatunkban nem az egyetlen program erre a feladatra a Glary Disk Explorer, számos hasonló megoldással is tudunk kínálni, ilyen a WinDirStat ami hasonló szolgáltatásokat tartalmaz. Kipróbálható még a HDGraph amit nem kell telepíteni, továbbá a vele készített elemzések jelentés formájában későbbre elmenthetőek. A profikat tekintve a Disk Sorter is képes a fájlokat kiterjesztés alapján kategorizálni, ami szintén hasznos, hogy el tudd dönteni mitől érdemes megszabadulni a több hely érdekében.

A Glary Disk Explorer egyszerű, hatékony és megbízható lehetőséget biztosító alternatív fájlkezelő program, ami segít abban hogy tudd mit érdemes törölnöd azért hogy több helyed legyen. Áttekinthető felhasználói felülettel biztosított.

Glary Disk Explorer

Glary Disk Explorer összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • megjeleníti mi mennyi helyet foglal a számítógépeden
 • kiterjesztés szerinti elemzések
 • alapvető szerkesztési opciók
 • könnyed áttekinthető felület
 • installáláskor további programokat ajánl fel erre érdemes odafigyelni
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/disk-explorer/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Disk Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Glarysoft Quick Search 5.33.1.1102018-02-06 Glarysoft Quick Search 5.33.1.110 (0)
  A Glarysoft Quick Search egy Magyar nyelvű, több módszert is támogató fájlkereső szoftver. A programmal szinte bármilyen tartalmat […]
 • GetFoldersize 3.1.162017-01-07 GetFoldersize 3.1.16 (0)
  A GetFoldersize egy speciális fájlasszisztens, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják el a […]
 • GetFoldersize Portable 3.1.162017-01-07 GetFoldersize Portable 3.1.16 (0)
  A GetFoldersize Portable egy hordozható szoftver formájában futtatható merevlemez elemző asszisztens. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • One Commander 3.4.22.02022-01-18 One Commander 3.4.22.0 (0)
  Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg […]