7-ZIP kicsomagoló program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

7-ZIP kicsomagoló program

 • A TurboZIP egy tömörített tartalmak kezeléséhez futtatható szoftver Windows rendszerre amivel rengeteg gyakran használt formátumot lehet készíteni, illetve szerkeszteni. A program egy fájlkezelővel is rendelkezik ami a tömörített fájl szerkesztéséhez szükséges. Megtekinthetőek azok a fájlok amiket az archívumban tároltak el.

  TurboZIP 8.5

  A TurboZIP egy tömörített tartalmak kezeléséhez futtatható szoftver Windows rendszerre amivel rengeteg gyakran használt formátumot lehet készíteni, illetve szerkeszteni. A program egy fájlkezelővel is rendelkezik ami a tömörített fájl szerkesztéséhez szükséges. Megtekinthetőek azok a fájlok amiket az archívumban tároltak el.

  olvasd tovább...

 • A Hanzip nevű programmal tömörített fájlokat lehet kicsomagolni, illetve létrehozni ha a fájljaink kezeléséhez szükséges. A szoftver egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik ami a mappákban található tartalmakhoz lényeges funkció. A Free alkalmazás ZIP, RAR, ISO, GZIP, ARJ, 7Z, DMG fájlformátumoknál használhatjuk.

  Hanzip 2.0.0.56

  A Hanzip nevű programmal tömörített fájlokat lehet kicsomagolni, illetve létrehozni ha a fájljaink kezeléséhez szükséges. A szoftver egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik ami a mappákban található tartalmakhoz lényeges funkció. A Free alkalmazás ZIP, RAR, ISO, GZIP, ARJ, 7Z, DMG fájlformátumoknál használhatjuk.

  olvasd tovább...

 • A J7Z egy tömörített tartalmak esetén használható fájlkezelő szoftver amivel a lényegesebb fájl kezelési feladatok támogatottak. A Free alkalmazással tömörített mappákat készíthetünk, kicsomagolhatjuk, szerkeszthetőek ha az azok tartalma olyan fájlokkal rendelkezik amiket törölni szeretnénk, illetve saját fájlokat használnánk fel. A szoftver XZ, BZIP, ZIP, GZIP, 7-ZIP formátumokban tudja azokat kezelni.

  J7Z 1.4.2

  A J7Z egy tömörített tartalmak esetén használható fájlkezelő szoftver amivel a lényegesebb fájl kezelési feladatok támogatottak. A Free alkalmazással tömörített mappákat készíthetünk, kicsomagolhatjuk, szerkeszthetőek ha az azok tartalma olyan fájlokkal rendelkezik amiket törölni szeretnénk, illetve saját fájlokat használnánk fel. A szoftver XZ, BZIP, ZIP, GZIP, 7-ZIP formátumokban tudja azokat kezelni.

  olvasd tovább...