TurboZIP 8.5

A TurboZIP egy tömörített tartalmak kezeléséhez futtatható szoftver Windows rendszerre amivel rengeteg gyakran használt formátumot lehet készíteni, illetve szerkeszteni. A program egy fájlkezelővel is rendelkezik ami a tömörített fájl szerkesztéséhez szükséges. Megtekinthetőek azok a fájlok amiket az archívumban tároltak el.

A szoftver azon fájlkezelő megoldásokat futtató PC tulajdonosoknak remek megoldás akik rengeteg formátummal szoktak dolgozni rendszeresen. Egy profi megoldás amivel a tartalmak kezeléséhez lényeges funkciókat lehet felhasználni. A TurboZIP rengeteg formátum esetén egy univerzális alkalmazás.

A TurboZIP letöltése után a telepítéskor definiálható, hogy hová hozza létre azt a mappát amikbe azok a fájlok lesznek másolva amik a működéséhez szükséges.

A program felületén a rendelkezésre álló szolgáltatásokat egy kezelhetőség alapján definiált módszerrel hozták létre ahol egy felső menüpontban indíthatjuk el az tömörített fájlok létrehozását, illetve az azok betallózását.

Fájlok közvetlen megosztására is használható a TurboZIP

Fájl kicsomagoló funkciót a Windows is tartalmaz, esetleg másik szoftvert is használhattunk eddig. Az alkalmazás beállításainál be lehet állítani, hogy mely fájlformátumokat szeretnénk vele kezelni és miket akarunk a korábban futtatott megoldással.

A szoftverrel a tömörített mappákat egy korszerű eljárással lehet megnyitni, a fájlokat a szükséges módszerrel képes kilistázni, azt méret, fájlformátum, létrehozás dátuma szerint.

Az archiváló megoldás RAR, ZIP, 7Z, BZIP, BIZP2, ISO, TAR formátumokat támogat, hogy azokban tároljuk el azokat a fájlokat amiknek a kezelését akarjuk hatékonyabban, illetve egyszerűbben végrehajtani.

A TurboZIP fájltömörítő szoftverrel a tartalmat a gépen is el lehet tárolni, illetve el tudjuk küldeni üzenetben azoknak az a partnereknek akikkel meg szeretnénk azt osztani.

A WinRAR irodai megoldását rengeteg PC felhasználó kipróbálta, az ApowerCompress nevű szoftver rengeteg fájlformátum esetén kínál megoldást a fájlok tömörítéséhez.

Az TurboZIP egy fájlok tömörítésére, illetve kicsomagolásukhoz használható, ami egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik, hogy kényelmesen lehessen betallózni a fájlokat. Azokat akár E-mail üzenetben is el lehet küldeni azok számára akikkel meg szeretnénk osztani azokat.

TurboZIP

TurboZIP összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • tömörített fájlok létrehozásához
 • kicsomagoláshoz
 • rengeteg formátumot támogat
 • fájlok E-Mailben való elküldése
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.filestream.com/turbozip/whatis.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
TurboZIP
Platform
Windows
Teljes ár
USD 49,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Multi Commander 11.0.0.27702021-02-27 Multi Commander 11.0.0.2770 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Total Commander Portable 9.122017-11-24 Total Commander Portable 9.12 (0)
  A Total Commander Portable egy hordozható FTP kliens szoftver ami felületén minden fontosabb lehetőséget biztosít FTP útvonalon való […]
 • Easy 7-Zip 0.1.62016-10-11 Easy 7-Zip 0.1.6 (0)
  Az Easy 7-Zip egy könnyen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver. Ez az alternatív fájlkezelő alkalmazás […]
 • ExtractNow 4.8.2.02014-07-31 ExtractNow 4.8.2.0 (0)
   Az ExtractNow tömörített fájlok kicsomagolására ideális Free alkalmazás, Magyar nyelven használható segédszoftver. Mivel […]
 • Ant Commander 3.22021-06-13 Ant Commander 3.2 (0)
  Az Ant Commander egy korszerű paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő ami fájlok online mozgatását is támogatja FTP […]