NanaZip 1.2.252.0

A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg előre elérhető funkcióval futtatható fájlkezelő program. A Free alkalmazás egy modern felhasználói felületen teszi lehetővé a tömörített mappák elérését. Windows App megoldásként lehet futtatni. RAR, 7-ZIP, ZIP formátumokat lehet megnyitni. A szoftver helyi menü integrációval MD5, SHA1 generáló funkciót is biztosít. Windows 11 operációs rendszeren is használható.

A fájlkezelő szoftver egy korszerű felhasználói felülettel elérhető fájlkezelő program amivel a Windows rendszeren található tömörített fájlokat lehet kicsomagolni, illetve tömöríteni. A NanaZip Windows App formájában szerezhető be, Windows 11 operációs rendszeren is támogatott.

A NanaZip letöltése, telepítése, illetve a szoftver futtatása után egy rengeteg előre integrált funkciókkal kipróbálható felhasználói felületen lehet betallóznunk azokat a fájlokat amiket tömöríteni akarunk. A szoftvert az archívumok szerkesztéséhez, kibontásához, illetve létrehozásához próbálhatjuk ki ami a felületén, illetve a helyi menüből is támogatja, hogy a tömörített tartalmakat be tudjuk tallózni.

MD5, SHA Generáló funkxciót is támogat a NanaZip

A szoftverrel manuálisan lehet kiválasztani, hogy mely funkciókat konfiguráljuk az operációs rendszer helyi menü szolgáltatásához, amivel a fájlok kibontása, megtekintése, illetve a tömörített fájlok létrehozása egy hatékonyabb fájlkezelési módszerrel végezhető el.

A NanaZip szoftverével a tömörített mappák létrehozása után ellenőrizni tudjuk az azok MD5, SHA-1 értékeit amivel tartalmak szerkesztésekor a fájlmódosítási hibák ellenőrizhetőek, illetve víruskeresési feladatokhoz is remek amivel akár az MD5 Hash értékeket akár fel tudjuk tölteni a Virustotal-ra.

A NanaZip Archívum készítő program RAR, 7-ZIP, ZIP fájlkiterjesztésekhez támogatott. A legfontosabb funkciókat gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is biztosítottak amivel a tömörített mappák kibontása létrehozása, átnevetése, szerkesztéshez, megnyitásukhoz eredményes.

Szabadon beszerezhető ingyenes tömörített fájlok kibontásához, illetve tömörítéséhez használható program a 7-ZIP, modern indítópanellal rendelkező tömörített tartalmak titkosítását is támogató szoftver az AutoZipper amivel egy hatékony fájlkezelő kiegészítőt lehet használni.

A NanaZip szabadon beszerezhető Windows 11 operációs rendszeren is használható, helyi menü támogatással használható tömörített mappák létrehozásához, illetve a kicsomagolásukhoz. MD5-Hash, CRC, SHA1 értékek generáláshoz, tömörített fájlok szerkesztéshez, a mozgatásukhoz futtathatjuk.

NanaZip

NanaZip Összefoglaló:

 • Fájlkezelő program
 • Tömörített fájlok kicsomagolásához, létrehozásához
 • Windows 11 rendszeren is kompatibilis
 • Helyi menü támogatás
 • MD5, SHA1, CRC értékek generálásához is futtatható
 • modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/M2Team/NanaZip


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
NanaZip
Platform
Windows 10 / 11
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SimpleZIP 3.4.5.02021-09-21 SimpleZIP 3.4.5.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]
 • Folder Size Explorer 2.02018-08-19 Folder Size Explorer 2.0 (0)
  A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz […]
 • Encrypt Care 5.12022-05-16 Encrypt Care 5.1 (0)
  Az Encrypt Care egy rengeteg fájlformátumhoz, nem ismert algoritmusokkal futtatható csoportos fájltitkosító. A Free alkalmazással […]
 • DeadHash 2.2.22022-05-15 DeadHash 2.2.2 (0)
  A DeadHash egy szöveges tartalmakhoz, illetve fájlokhoz használható program amivel az azok ellenőrző összegeit lehet kiszámításához […]
 • FBReader 0.12.102022-05-08 FBReader 0.12.10 (0)
  Az FBReader egy szöveges tartalmak navigálásához használható eszközökkel, könyvjelzőkkel futtatható E-Book olvasó program ami a […]