Tömörítő

AutoZipper 1.0

Az AutoZipper ingyenes telepítés nélkül használható tömörített fájlok létrehozásához, illetve az azok kicsomagolására használható fájlkezelő megoldás. A Free alkalmazással jelszóval lehet privát, titkosított mappákat létrehozni.

A szoftver egy tömörített fájlok modern, egyszerűen használható fájlkezelési feladatihoz használható ahol egy minimális funkciókkal tervezett alkalmazás biztosítja azokat a funkciókat amik a tömörített mappák kicsomagolásához, illetve tömörítéséhez szükséges. Az AutoZipper ingyenesen használható.

Az AutoZipper letöltése után a szoftvert nem kell telepíteni, így az azonnal az összes funkcióhoz hozzáférést biztosít.

A szoftver használatakor a felhasználói felületén ki kell választani azokat a fájlokat amiket a tömörített mappában egy projektben szeretnénk felhasználni.

A program a tömörítéshez speciális paraméterek módosításához is biztosít beállításokat ahol a karakterkódolás, a titkosítás lehetőség van, hogy jelszó védelemmel blokkoljuk a fájlhoz való illetéktelen hozzáférést.

Tömörített, jelszóval titkosítható mappákat készíthetünk az AutoZipper megoldásával

Az AutoZipper fájlkezelő konfigurációs felületén be lehet állítani, hogy hová tárolja el azt a mappát amik a szoftverrel tömörítési munkafolyamatban létre szeretnénk hozni.

Az alkalmazás egy ígéretes, lényeges kiegészítő Windows rendszerre ha rengeteg olyan tartalmat tárolunk a gépen amiket esetleg tömöríteni kell, vagy a gépen található tartalmak kicsomagolásához egy hatékony szoftvert szeretnél futtatni.

Az alkalmazás egy korszerű fájlkezelő, így csak a leglényegesebb funkciókkal rendelkezik, ha több feladatra is szükség lenne abban az esetben a 7-Zip illetve a PowerArchiver nevű program biztosítja a fontosabb fájlkezelő funkciókat.

Az AutoZipper egy ingyenes, telepítés nélkül használható fájlkezelő szoftver amivel titkosíthatóak azok a mappák amiket archiválunk. Modern funkciókat tartalmaz, ahol csak a lényegesebb kiegészítők választhatóak ki.

AutoZipper

AutoZipper Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • hordozható kiadás
 • tömörített fájlok létrehozása, illetve az azok kibontása
 • jelszóval való mappák titkosítása
 • egyszerű használat
 • ZIP fájlformátumokat tud megnyitni
 • Angol nyelv
 • teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://2xdsoft.de.tl/AutoZipper.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AutoZipper
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UnZIP Me 2.0.0.02024-04-27 UnZIP Me 2.0.0.0 (0)
  Az UnZIP Me egy modern kialakítással kifejlesztett Archiváló program amivel fájlokat a felhasználó preferenciáitól függően bonthatunk […]
 • CAM UnZip 5.2.1.02023-11-09 CAM UnZip 5.2.1.0 (0)
  A CAM UnZip kompatibilis a legismertebb archívum formátummal amivel tömörített mappákat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A […]
 • ZipGenius 6.3.2.31162024-06-03 ZipGenius 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius remek funkciókat biztosít tömörített mappák kicsomagolásához, létrehozásához, gördülékenyebb műveleteket futtathatunk a […]
 • BreeZip 1.4.35.02024-06-02 BreeZip 1.4.35.0 (0)
  A BreeZip fájlok tömörítéséhez, illetve a kicsomagolásukhoz létrehozott kiváló szoftver ami rengeteg formátumhoz választható ki. Free […]
 • SimpleZIP 3.7.02024-01-26 SimpleZIP 3.7.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]

Szólj hozzá