AutoZipper 1.0

Az AutoZipper ingyenes telepítés nélkül használható tömörített fájlok létrehozásához, illetve az azok kicsomagolására használható fájlkezelő megoldás. A Free alkalmazással jelszóval lehet privát, titkosított mappákat létrehozni.

A szoftver egy tömörített fájlok modern, egyszerűen használható fájlkezelési feladatihoz használható ahol egy minimális funkciókkal tervezett alkalmazás biztosítja azokat a funkciókat amik a tömörített mappák kicsomagolásához, illetve tömörítéséhez szükséges. Az AutoZipper ingyenesen használható.

Az AutoZipper letöltése után a szoftvert nem kell telepíteni, így az azonnal az összes funkcióhoz hozzáférést biztosít.

A szoftver használatakor a felhasználói felületén ki kell választani azokat a fájlokat amiket a tömörített mappában egy projektben szeretnénk felhasználni.

A program a tömörítéshez speciális paraméterek módosításához is biztosít beállításokat ahol a karakterkódolás, a titkosítás lehetőség van, hogy jelszó védelemmel blokkoljuk a fájlhoz való illetéktelen hozzáférést.

Tömörített, jelszóval titkosítható mappákat készíthetünk az AutoZipper megoldásával

Az AutoZipper fájlkezelő konfigurációs felületén be lehet állítani, hogy hová tárolja el azt a mappát amik a szoftverrel tömörítési munkafolyamatban létre szeretnénk hozni.

Az alkalmazás egy ígéretes, lényeges kiegészítő Windows rendszerre ha rengeteg olyan tartalmat tárolunk a gépen amiket esetleg tömöríteni kell, vagy a gépen található tartalmak kicsomagolásához egy hatékony szoftvert szeretnél futtatni.

Az alkalmazás egy korszerű fájlkezelő, így csak a leglényegesebb funkciókkal rendelkezik, ha több feladatra is szükség lenne abban az esetben a 7-Zip illetve a PowerArchiver nevű program biztosítja a fontosabb fájlkezelő funkciókat.

Az AutoZipper egy ingyenes, telepítés nélkül használható fájlkezelő szoftver amivel titkosíthatóak azok a mappák amiket archiválunk. Modern funkciókat tartalmaz, ahol csak a lényegesebb kiegészítők választhatóak ki.

AutoZipper

AutoZipper Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • hordozható kiadás
 • tömörített fájlok létrehozása, illetve az azok kibontása
 • jelszóval való mappák titkosítása
 • egyszerű használat
 • ZIP fájlformátumokat tud megnyitni
 • Angol nyelv
 • teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://2xdsoft.de.tl/AutoZipper.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AutoZipper
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SimpleZIP 3.4.5.02021-09-21 SimpleZIP 3.4.5.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]
 • Encoding Decoding Free Portable 3.5.42021-08-15 Encoding Decoding Free Portable 3.5.4 (0)
  Az Encoding Decoding Free portable segítségével jelszóvédelemmel láthatsz el mappákat, fájlokat, de akár teljes meghajtókat, az […]
 • RAR To ZIP Converter 1.02021-07-10 RAR To ZIP Converter 1.0 (0)
  A RAR To ZIP Converter egy Windows 10 rendszerre kifejlesztett tömörített mappában található tartalmak kicsomagolására, illetve a […]
 • ALZip 8.512021-05-24 ALZip 8.51 (0)
  Az ALZip egy modern fájlkezelő program amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A Free alkalmazással számos […]
 • Unzipper 1.0.02021-03-26 Unzipper 1.0.0 (0)
  Az Unzipper egy egyszerűbb fájlkezelő funkciót is tartalmazó tömörített fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A Free alkalmazásaként […]