Tömörítő

CAM UnZip 5.2.1.0

A CAM UnZip kompatibilis a legismertebb archívum formátummal amivel tömörített mappákat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A szoftver parancssoros feladatokhoz is futtatható amivel akár szerkeszthető a tömörített mappa. Kötegelt ZIP feladatokhoz is remek. Titkosítani lehet a fájlokat, privát tartalmakat hozhatunk létre.

Hatékonyabban tudjuk a fájlokat megosztani ha a tartalmakat egy számítógépen ismertebb formátumra tömörítjük. A szoftverrel a fájlkezelési feladatokban, a ZIP tartalmak létrehozásakor azokat jelszóval tudjuk archiválni. A CAM UnZip ZIP mappák kibontásához, illetve tömörítésükhöz választható. A szoftver parancssorosan az összes archívum fájlkezelési funkciót támogatja.

A CAM UnZip letöltése, a szoftver futtatása után akár telepítés nélküli kiadást is létre lehet hozni, a fájlokat egy mappába lehet mozgatni, amit akár egy Flash, USB adathordozóra másolhatunk, illetve arról futtatni is tudjuk.

A fájlkezelő szoftverrel a ZIP mappában található tartalmakat szerkeszteni tudjuk, törölhetőek a hasztalanok, illetve saját fájlokat lehet azokba elhelyezni. A CAM UnZip Zip mappák könnyed kicsomagolási feladataihoz hatékony.

Parancssorosan is futtatható modern fájlkicsomagoló a CAM UnZip

A szoftver a fájlkezelési munkafolyamatokban, az archívum mappák megnyitásához, illetve az azok kezeléséhez hatékony paneles felülettel futtatható, ahol a ZIP mappák a szoftver szolgáltatásaival, illetve billentyűparancsokkal is létrehozhatóak. Az archívumok kibontásakor egy szűrő funkcióval beállítható, hogy az almappákban elérhető tömörített fájlokat is kicsomagolja. Magán tartalommal létrehozott projektek esetén a fájlokat akár titkosítani lehet amit csak a jelszóval rendelkező felhasználó tud megtekinteni. A CAM UnZip megoldásával kötegelten tömöríthetőek a tartalmak.

Egy modern tömörített mappák kicsomagolásához hatékony szoftver az Explzh, a programhoz akár bővítményeket is beszerezhetünk, FTP kiegészítőt amivel akár Online másolhatóak a tartalmaink. Gyors, Archív fájlok kicsomagolásához készített program az ALZip amivel a legelterjedtebb formátumokat lehet megnyitni.

A CAM UnZip egy fájlok kötegelt tömörítéséhez, illetve archívumok kibontásához profi alkalmazás, ami jelszóval titkosítható privát fájlokhoz is hatékony. Parancssorosan is futtatható a ZIP készíthető. A tömörített mappák szerkeszthetőek, a fölösleges tartalmak törölhetőek, újakat lehet mappákba elhelyezni.

CAM UnZip

CAM UnZip Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • tömörített tartalmak kicsomagolása
 • fájlok gyors kibontása
 • ZIP archívum tartalmak létrehozásához
 • hordozható változat is létrehozható
 • parancssorosan is futtatható
 • titkosítható mappák
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.camunzip.com/
CAM UnZip letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CAM UnZip
Platform
Windows
Teljes ár
USD 10,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AutoKrypt 13.102024-06-19 AutoKrypt 13.10 (0)
  Az AutoKrypt a felhasználói igényeknek megfelelően fájlokat, illetve mappákat időzítve titkosít, ami jelszóval, illetve privát kulcs […]
 • UnZIP Me 2.0.0.02024-04-27 UnZIP Me 2.0.0.0 (0)
  Az UnZIP Me egy modern kialakítással kifejlesztett Archiváló program amivel fájlokat a felhasználó preferenciáitól függően bonthatunk […]
 • PowerArchiver Portable 2023.22.00.092023-12-03 PowerArchiver Portable 2023.22.00.09 (0)
  A PowerArchiver Portable egy archívumok konvertálásához is használható telepítés nélkül kipróbálható szoftver. A tömörített […]
 • AutoZipper 1.02021-04-28 AutoZipper 1.0 (0)
  Az AutoZipper ingyenes telepítés nélkül használható tömörített fájlok létrehozásához, illetve az azok kicsomagolására használható […]
 • BCArchive 2.08.1.22024-07-12 BCArchive 2.08.1.2 (0)
  A BCArchive egy szöveges tartalmak kódolásához, dekódolásához is kiváló program amivel a privát fájljainkat akár egyetlen mappába […]

Szólj hozzá