Tömörítő

ALZip 8.51

Az ALZip egy modern fájlkezelő program amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A Free alkalmazással számos ma népszerű fájlformátum támogatott, ZIP RAR, ARJ, BIN, ISO, EGG. Titkosítással lehet jelszóval korlátozni a fájlok megnyitását. Paneles felhasználói felületen lehet azokat a fájlokat megnyitni, illetve a tömörítési feladatokat elvégezni, akár jobb egérgombos felületről is futtatható.

Egy optimalizált funkciókkal létrehozott fájlkezelő program amivel a gépen tárolt fájlokat lehet az akár egyszerűbb fájlmegosztási célokból tömöríteni. Az ALZip fájlkicsomagolója ingyenesen futtatható.

Az ALZip letöltése után a program telepítése, majd a futtatása után módosíthatóak a használathoz szükséges konfigurációs jellemzők.

A beállításoknál ki lehet választani a használt telepített víruskereső szoftvert amivel a veszélyes kártevőket rejtő mappákban lehet felkutatni a veszélyes tartalmakat. Hatékonyabban lehet a gépen tárolt eltárolt fájlokat rendszerezni, a tartalmak mozgatása, szerkesztése, törlése, illetve új dokumentumok, vagy mappák is létrehozhatóak vele.

Tömörített fájlok kibontására használható a ALZip

A szoftver egy nagyon egyszerűen használható felületen támogatja, hogy azokat a tartalmakat kezeljük amiket ki szeretnénk csomagolni. A fájlok megnyitása a felhasználói felületen egy alternatív használt fájlkezelővel ami a szoftver felső eszköztárára készítették el. Illetve egyszerűen a felületére húzható.

Az ALZip fájlkezelője a tömörített tartalmak helyi menüből is megnyithatóak a munkafolyamatok elvégzéséhez ahol akár jelszóval lehet titkosítással privát meghatározott felhasználók számára megnyitható mappákat készíteni.

Az archívumok kezeléshez használható kiegészítő ZIP, RAR, ARJ, BIN, ISO, EGG fájlformátumokat tud megnyitni, kicsomagolni, illetve létrehozni a tömörített mappát.

Fájlkezelő eszköz tömörített fájlok létrehozásához a TurboZIP, illetve a Hanzip megoldása amivel minden azon formátumban lehet az archívum mappákat szerkeszteni amik a leginkább lényegesek.

Az ALZip egy ingyenes fájlkezelő program amivel szinte minden ma népszerűbb tömörített mappa formátum megnyitható, helyi menü, jelszó támogatás, dizájnos felhasználói felülettel tervezték.

ALZip

ALZip Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • tömörített mappák kicsomagolása, illetve létrehozása
 • rengeteg formátumot támogat
 • jelszóval védett mappák létrehozásához
 • helyi menü támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ALZip
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZipGenius 6.3.2.31162024-06-03 ZipGenius 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius remek funkciókat biztosít tömörített mappák kicsomagolásához, létrehozásához, gördülékenyebb műveleteket futtathatunk a […]
 • SimpleZIP 3.7.02024-01-26 SimpleZIP 3.7.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]
 • RAR To ZIP Converter 1.02021-07-10 RAR To ZIP Converter 1.0 (0)
  A RAR To ZIP Converter egy Windows 10 rendszerre kifejlesztett tömörített mappában található tartalmak kicsomagolására, illetve a […]
 • Rar Zip Extractor Pro 1.92.61.02020-01-20 Rar Zip Extractor Pro 1.92.61.0 (0)
  Rar Zip Extractor Pro egy korszerű, ingyenes fájl kicsomagoló szoftver tömörített fájlokhoz amivel egyszerre több archívum is […]
 • NanaZip 3.0.1000.02024-06-02 NanaZip 3.0.1000.0 (0)
  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg […]

Szólj hozzá