Tömörítő

Hanzip 2.0.0.56

A Hanzip nevű programmal tömörített fájlokat lehet kicsomagolni, illetve létrehozni ha a fájljaink kezeléséhez szükséges. A szoftver egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik ami a mappákban található tartalmakhoz lényeges funkció. A Free alkalmazás ZIP, RAR, ISO, GZIP, ARJ, 7Z, DMG fájlformátumoknál használhatjuk.

A szoftverrel több fájltömörítési feladatra van mód az operációs rendszer integrált szolgáltatását cserélhetjük le egy korszerűbb megoldásra. A Hanzip rengeteg tömörített fájlkiterjesztéshez profi megoldás.

A Hanzip letöltése és a szoftver futtatásához szükséges feladatok elvégzése után egy fájlkezelőt is tartalmazó szoftver áll rendelkezésre, hogy a számítógépen tömörített fájlokkal tudjunk olyan feladatokat végrehajtani amik a fájlok kezeléséhez definiált feladatokhoz fontos.

Az alkalmazás olyan feladatok esetén is egy sokkal eredményesebb megoldás ha egyszerre több tartalmat kell tömöríteni, esetleg rengeteg fájl kényelmesebb kezelése okán próbáltuk ki a szoftvert.

A Hanzip fájlkezelő felületén egyszerűen be tudjuk tallózni az összes fájlt amit a tömörített mappába szeretnénk majd eltárolni, a lista a feladat elvégzését megelőzően még szerkeszthető, módosíthatjuk.

Ingyenes fájl kicsomagoló szoftver a Hanzip

A tartalmak kibontása a hasonló fájlkezelő programokra hasonló módszerrel lehet, illetve a program felhasználói felületén található felső eszköztáron található funkciókkal indítható, a több szükséges funkciót is az alábbi gyors indítási területen lehet kiválasztani.

A tömörített fájlok kicsomagolása jelszóval titkosított fájloknál a Hanzip egy dinamikus lehetőséget támogat ahol egyszerűen a szükséges lépéskor lehet azt begépelni.

A fájlkezelő program ZIP, RAR, ISO, GZIP, ARJ, 7Z, DMG formátumokhoz használható, ez a lista csak néhány olyan formátumot tartalmaz amiket egy átlagos munkafolyamat elvégzésekor letölthetünk, esetleg azt tömörítési feladatként létre kell hozni mivel csak az alábbi fájlkiterjesztés támogatott.

A tömörített fájlok kezelésére használható alkalmazás a Hanzip egy normál eszközökkel használható Windows megoldás ha több funkcióra volna szükséged abban az esetben a PowerArchiver, illetve a WinRAR nevű szoftvert érdemes választani.

A Hanzip egy ingyenesen használható fájl kicsomagoló program amivel rengeteg formátumban lehet a fájlokat kicsomagolni, illetve saját titkosított ZIP fájlokba tömöríteni az adott feladathoz fontos tartalmakat.

Hanzip összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • fájlok kicsomagolása, tömörítés
 • jelszó védelmet is ki lehet választani
 • egyszerű használat
 • manuálisan választhatóak ki a formátumok
 • optimalizált felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://hantools.co.kr/us/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hanzip
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZipGenius 6.3.2.31162024-06-03 ZipGenius 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius remek funkciókat biztosít tömörített mappák kicsomagolásához, létrehozásához, gördülékenyebb műveleteket futtathatunk a […]
 • NanaZip 3.0.1000.02024-06-02 NanaZip 3.0.1000.0 (0)
  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg […]
 • 8 Zip Lite 1.2.12018-03-04 8 Zip Lite 1.2.1 (0)
  A 8 Zip Lite egy barátságos, egyben modern lehetőséget biztosító fájlkezelő szoftver, amivel egyszerűen tudsz létrehozni tömörített […]
 • folder2iso 1.22024-06-11 folder2iso 1.2 (0)
  A folder2iso egy haladó tudással rendelkező felhasználók számára tervezett szoftver amivel akár terjedelmesebb ISO fájlok is […]
 • Bandizip Portable 7.35.680312024-05-21 Bandizip Portable 7.35.68031 (0)
   A Bandizip Portable egy magyar nyelvi támogatással bíró ingyenes fájlkicsomagoló alkalmazás hordozható változatban. Minden fontosabb […]

Szólj hozzá