Blog

ARJ, ELF fájlformátumok kicsomagolására használható program a Hanzip

Egy rengeteg tömörített fájlformátum kicsomagolására, illetve az azok tömörítéséhez használható szoftver a Hanzip, egyszerűen készíthet a szoftver használója titkosított fájlokat amit csak azok tudnak megnyitni akinek ezt engedélyeztük mivel ahhoz egy jelszóval lehet hozzáférni.

Az alkalmazással egy hatékony fájlok tömörítésére, illetve a kicsomagolási eseményeknél már használt funkciókat lehet futtatni. Ingyenesen használható, a Hanzip megoldása több szolgáltatást tartalmaz az operációs rendszer által biztosított funkcióknál. Számos olyan formátumot képes kezelni amit a Windows integrált fájlkicsomagoló funkciója nem támogat.

Fájlkicsomagoló és tömörítő program

A mappák tömörítésekor jelszavakat is ki tudunk választani amivel titkosítható a fájl, így biztonságosabb a tartalom eltárolása.

A szoftver beépített fájlkezelője a kezdők számára is ígéretes fájl kicsomagolási, illetve tömörítési módszert tesz lehetővé, kiváló teljesítmény paraméterek jellemzőek rá, nem lassul a gép, egyszerre több munkafolyamatot is el lehet végezni a gépen.

A Hanzip ARJ, ELF, ZIP, RAR, ISO, GZIP, ARJ, 7Z, DMG formátumokhoz támogatott, a beállításoknál definiálható, hogy mely formátumokat kezeljen a program.

A fájlkicsomagoló szoftver innen szerezhető be, ingyenes változat ARJ, RAR, ISO, DMG formátumokhoz.

Hanzip – fájlok kicsomagolásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ARJ, ELF fájlformátumok kicsomagolására használható program a Hanzip
Szerző
Leírás
Ingyen használható fájlkicsomagoló ami több fájlformátumot támogat mint a Windows beépített fájl asszisztens kiegészítője. A Hanzip fájlok jelszóval való levédéséhez is használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá