Blog

BreeZip: Korszerű indítófelülettel rendelkező alkalmazás fájlok kicsomagolásához

Több komolyabb funkció támogatással rendelkező fájlkezelő szerezhető be amik között olyan prémium alkalmazás is rendelkezésre áll amik speciális eszközöket is tartalmaznak. Azok nem csak fájlok kicsomagolására, illetve tömörítésére használhatóak fel. Egy egyszerűbb feladatokat támogató archívum kezelő megoldás a BreeZip amivel akár jelszó védett fájlok is létrehozhatóak.

A szoftver megfelel a legtöbb, ma elterjedt fájl formátum kezeléséhez ahol létrehozhatunk, esetleg ki is bonthatóak azok a tartalmak amikhez jelszót hoztunk létre. Egy modern felületen a felső eszköztáron lehet az összes funkciót kiválasztani, a tartalmak létrehozása, illetve kicsomagolás.

Modern felhasználói felület

A BreeZip egy feladaton belül, egy archívumba több fájlt is felhasználhatunk, a beépített fájlkezelőjével áttekintheted, hogy milyen tartalmakat helyeztünk el benne így a munkafolyamat előtt lehetőség van a módosításra, saját fájlok hozzáadására, vagy a fölöslegesek eltávolításához.

A szükséges formátumokat kezeli, így ha egyéb tartalmakkal is dolgozunk abban az esetben egy másik programot kell használni, hogy ki tudjuk azokat bontani. Bármely fájlkiterjesztés esetén a maximális funkció eszközkészlettel áll a rendelkezésre. A BreeZip fájlkezelőjét innen lehet beszerezni.

BreeZip – fájlkezelő tömörített fájlokhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
BreeZip: Korszerű indítófelülettel rendelkező alkalmazás fájlok kicsomagolásához
Szerző
Leírás
BreeZip - ingyenes fájlkicsomagoló egyszerű felhasználói felülettel, kiváló formátum támogatással

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá