Letölthető a PeaZip 6.7.0 ( Ingyenes RAR kicsomagoló szoftver )

Egy ígéretes, megfelelő formátum támogatással rendelkező tömörített fájlok kibontására, saját archívumok létrehozásához kifejlesztett program, ami egy egyszerűbb fájlkezelőt is tartalmaz. A PeaZip 6.7.0 a szükséges eszközöket tartalmazza, hogy megfelelő lehetőségekkel tudd a gépeden tárolt fájlokat kezelni, szerkeszteni, esetleg az mozgatni.

A tömörített tartalmak kezelésére alkalmas program az egyik legmegbízhatóbb program amivel tömörítheted a meglévő fájljaidat, illetve kicsomagolhatod azt amiket korábban a gépedre letöltöttél. A szoftverrel egy időben egy beépített fájlkezelőt is kapsz, amivel a szokásos feladatok végezhetőek el amik itt szükségesek. Ilyen a fájlok mozgatása, átnevezése. A PeaZip 6.7.0 továbbra is ingyenes, beszerezhető hordozható változatban ami közel ugyan azt tudja funkcionálisan mint a hagyományos verzió. Felfedezhető még benne fájl megsemmisítő, daraboló funkció, az utóbbi nagyobb méretű egyszerűbb megosztását teszi lehetővé. A bizalmas jellegű tartalmaidat jelszóval védheted le. A jelenlegi legújabb kiadása a PeaZip 6.7.0 itt található. Ha nem szeretnéd telepíteni, a Portable verzió innen érhető el.

A gépeden található képek megtekintéséhez egy fotó megjelenítővel is rendelkezik, ez jelentősebb gyűjtemény esetén is remek megoldás. Windows jellegű megjelenéssel rendelkezik, így nem tekinthető komolyabb újdonságnak a használói számára.

PeaZip 6.7.0 – Fájlkezelő, tömörített tartalmakhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a PeaZip 6.7.0 ( Ingyenes RAR kicsomagoló szoftver )
Szerző
Leírás
Megjelent a PeaZip 6.7.0

Kapcsolódó szoftverek