Használd ezt az ingyenes alkalmazást RAR fájlok kicsomagolására: Extract RAR

Az irodai program kizárólag RAR fájlok kicsomagolására használható fel, azt viszont tökéletesen, a lehető legjobb minőség megőrzésével képes kibontani. Nagyon egyszerű a használata, néhány kattintással tallózható be az a fájl amit ki szeretnél bontani. Az Extract RAR ingyenesen használható.

A népszerűbb, ismertebb fájlkezelő programoktól sokkal kevesebbet tud, így csak akkor javasolt kipróbálni ha kifejezetten RAR fájlokkal dolgozol, azt szeretnéd kicsomagolni, az sem akadály ha az jelszóval van levédve. A Extract RAR használata csak annyiból áll, hogy a szoftver felhasználói felületére betallózzuk azt a fájlt amit korábban becsomagoltunk.

Ez mint említettük jelszó védett fájl is lehet, csak a szükséges mezőbe kell beírni azt. Ha több mappából is áll az archívum, az szintén többszörözötten tömörített természetesen azt is ki tudja bontani maradéktalanul. Nem igényel komolyabb erőforrásokat sem. A program itt található. Angol nyelven használható.

Extract RAR – Archiváló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Használd ezt az ingyenes alkalmazást RAR fájlok kicsomagolására: Extract RAR
Szerző
Leírás
RAR fájl kicsomagoló szoftver ami az egyszerűségre teszi a hangsúlyt: Extract RAR

Kapcsolódó szoftverek