BZIP2 fájlkicsomagoló alkalmazás: Jujuba Unpacker

Hatalmas fájl formátum ismerettel rendelkezik ez az ingyenes fájlkicsomagoló szoftver amivel szinte azonnal megkapjuk azokat a tartalmakat amit a tömörített mappa tartalmaz. Olyan formátumokat is támogat mint a BZIP2, CAB, CHI, TPZ, HFS, kevésbé használatos formátumokhoz is kiválaszthatjuk a Jujuba Unpackert.

A szoftver egy különleges módszerrel teszi lehetővé a számítógépünkön található fájlok kicsomagolását, mivel Windows App formájában lehet beszerezni, illetve installálni, a szoftver egy népszerű hasznos jellemzője hogy rengeteg formátumhoz használható, olyan tartalmakhoz is tökéletes amit csak néha töltünk le így azt esetleg nem támogatja a kedvenc fájlkicsomagoló alkalmazásunk, esetleg a Windows beépített szolgáltatása nem támogat.

Jól kezelhető, dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik, a szoftver gyorsan bármely hiba nélkül bontja ki a tömörített mappát.

Tömörített mappák gyors, hatékony kicsomagolása

Nem probléma a számára a korábban jelszóval levédett fájlok megnyitása, csak a legfontosabb eszközöket tartalmazza, így elkerülvén a fölösleges szolgáltatásokkal túlzsúfolt felhasználói felület érzetét. A Jujuba Unpacker innen tölthető le, ingyenes, eredményes fájlkezelő szoftver tömörített mappában található fájlok megnyitásához, illetve az azonnali kibontásukhoz. Windows App program formájában lehet használni.

Jujuba Unpacker – fájlkicsomagoló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
BZIP2 fájlkicsomagoló alkalmazás: Jujuba Unpacker
Szerző
Leírás
Szabadon letölthető fájlkicsomagoló alkalmazás ami a kényelmesebb futtatásra koncentrál, nem más mint a Jujuba Unpacker.

Kapcsolódó szoftverek