PowerArchiver 2022.21.00.18

A PowerArchiver egy professzionális fájlkezelő alkalmazás, ami ezeket a tartalmakat tömöríteni is tudja. Az ISO támogatáson felül, FTP funkcionalitással is bír. Biztonsági mentések készítéséhez is ideális. ZIP, ISO, CAB, LHA, TAR, TXT, BMP, ICO tömörített mappák kibontásához futtatható.

Nem egy hagyományos fájlkezelő szoftver, nevével ellentétben nem csak a archívumokkal boldogul el könnyen, hanem más fájlműveletek esetén is bármikor a szolgálatunkba szegődik.

PowerArchiver telepítése után automatikusan hozzárendeli magát a jobb egérgombos funkcióhoz ahol a tömörített fájlokat tudjuk kicsomagolni illetve újak létrehozhatóak. Az első indítás előtt skint kell választanunk, amivel különleges, látványos megjelenítéssel ruházhatjuk fel programunkat. ZIP kezelő funkciói közzé tartozik még a javító, konvertáló, és írási alternatívák. A PowerArchiver mindent tud amire csak szükséged lehet. A PowerArchiver installálható kiadásban is beszerezhető.

Vannak funkciók amik kevésbé illenek felhasználói területéhez, de mindenképp hasznosak tudnak lenni, a paneles elrendezéssel bíró felületén FTP kapcsolatokat is tudunk létesíteni, ahol titkosított csatornán keresztül is mozgathatjuk fájljainkat. Szinkronizálni is tud. A PowerArchiver megoldásával titkosíthatunk, könnyedén betallózható a kezelendő állomány, fogd és vidd támogatással is rendelkezik.

A PowerArchiver FTP kezelő funkciója természetesen támogatja a profilok elmentését így a későbbiekben könnyen csatlakozni tudunk a rendszeresen meglátogatott helyekhez.

Biztonsági mentések készítésére is használható PowerArchiver

Biztonsági mentések kezdeményezésére, fájlok közvetlen lemezre írására is használhatjuk, ahol újraírható CD/DVD lemezeinket törölhetjük, ISO állományainkat felírhatjuk, virtuális meghajtót emulálhatunk, új ISO állományt állíthatunk össze a semmiből UDF támogatással. Mint látható nem egy hétköznapi alkalmazással állunk szemben, sajnos fizetős, ingyenesen 30 napig használhatjuk teljes értékűen. Többek között kezeli: ZIP, ISO, CAB, LHA, TAR, TXT, BMP, ICO formátumokat.

A PowerArchiver egy tekintélyes tudással bíró, rengeteg népszerű formátum esetén használható fájlkicsomagoló szoftver, felfedezhető még benne ZIP javító funkció, FTP kliens, ISO kezelő funkció. Vele virtuális meghajtókat is tudsz készíteni. 

PowerArchiver Összefoglaló:

 • fájl tömörítő és kicsomagoló, ZIP konvertálóPowerArchiver pillanatkép

 • skinezhető felület, fogd és vidd támogatás

 • CD/DVD író funkció

 • virtuális meghajtók emulálása

 • biztonsági mentés készítő

 • ZIP javító (Repair ZIP)

 • beépített FTP fájlkezelő

 • ISO készítő

 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat 30 nap(Trial)

 • Hivatalos oldal: https://www.powerarchiver.com/

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PowerArchiver
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
EUR 19,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinRAR 6.11 Beta2022-03-04 WinRAR 6.11 Beta (0)
  A WinRAR az egyik legnépszerűbb fájlkicsomagoló alkalmazás ami elérhető, számos különleges funkciót tartalmaz, képes javítani a […]
 • Alternate Archiver 4.3002022-09-23 Alternate Archiver 4.300 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • Express Zip File Compression Software 9.42 Beta2022-09-12 Express Zip File Compression Software 9.42 Beta (0)
  Az Express Zip File Compression Software egy otthoni felhasználás esetén ingyenesen használható fájlok kicsomagolására, illetve […]
 • WinZip 27.0.152402022-08-24 WinZip 27.0.15240 (0)
  A WinZip egy profi fájltömörítő és kicsomagoló alkalmazás ami titkosítási lehetőségeket is tartogat használóinak. Tud még PDF-et […]
 • ISO Workshop 11.42022-08-21 ISO Workshop 11.4 (0)
  Az ISO Workshop egy remek kis ISO kezelő program amely segítségével konvertálni, másolni és lemezt írni van lehetőségünk. DVD […]