Blog

ISO, BIN, LCD tömörített fájlok kicsomagolásához kifejlesztett eszköz az ALZip

A fájlkezelő szoftver egy rengeteg kevés felhasználó által ismert fájlformátumhoz is használható fájlkezelő alkalmazás amivel akár ISO, BIN, LCD fájlok is megnyithatóak. Az alkalmazás a gépen található tartalmak kezeléséhez szükséges funkciókhoz támogatja, hogy elérhessük. Az ALZip ingyenesen használható.

Az alkalmazás egy modern fájlkezelő szoftver amivel rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, hogy azokat a fájlokat meg lehessen nyitni amiket tömöríteni szeretnénk. Az ALZip azt a helyi menüből, illetve a felhasználói felületére betallózva is támogatja. A szoftver a tömörített mappa tartalmának a kilistázása után az azok szerkesztését is támogatja ahol az abban felfedezhető fájlok törölhetőek, átnevezhetőek, új mappákat lehet létrehozni, illetve a gépen található tartalmainkat lehet felhasználni.

LCD fájlok kicsomagolásához

A szoftver ZIP, RAR, ARJ, BIN, ISO, EGG, LCD fájlformátumokhoz használható.

A felhasználói felülete paneles kialakítással fejlesztették ki ahol egy profi fájlkereső funkció is használható amivel a nehezebben felkutatható fájlokhoz definiált, szűrő funkció is rendelkezésre áll amivel gyorsabban kapjuk meg azokat a fájlokat amikre egy adott munkafolyamatban fel szeretnénk használni. Az ALZip archívum kezelő program innen szerezhető be.

ALZip – fájlkicsomagoló Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ISO, BIN, LCD tömörített fájlok kicsomagolásához kifejlesztett eszköz az ALZip
Szerző
Leírás
Ingyenes fájlkicsomagoló program az ALZip ami fájlkezelő funkciót is tartalmaz, egyszerű paneles felhasználói felülettel próbálható ki.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá