Hamster Free Zip Archiver 4.0.0.59

A Hamster Free Zip Archiver egy nagyon egyszerűen használható fájlok kicsomagolására, illetve meglévő tartalmak tömörítésére használható szoftver. Néhány ismertebb archívum formátumot kiemelve ismeri a WinRAR, 7ZIP, WinZIP, 7Z, ARJ, BZ2, MSI, IMG, GZ formátumokat. Opcionálisan a tartalmakat tudja titkosítani, az egy feladaton belül átnevezhető. Fájlok megosztásához. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Egy teljesen ingyenesen használható professzionális archívum kezelő alkalmazás a Hamster Free Zip Archiver, ami azoknak a felhasználóknak lehet hasznos akik a szóban forgó feladatot a lehető legegyszerűbben szeretnék végrehajtani, vagyis fájlokat kicsomagolni, illetve új tömörített archívumokat létrehozni.

A Hamster Free Zip Archiver letöltése után egy hagyományos telepítő varázsló felületen keresztül installálható. A szoftver indítófelülete a lehető legegyszerűbbre sikeredett, ez az általa támogatott funkciókon, illetve lehetőségeken is érzékelhető.

Ha egy új fájl szeretnél tömöríteni, azt alapvetően két módszerrel teheted meg. Vagy ráhúzod a szoftver felületére, esetleg a Hamster Free Zip Archiver segítségével betallózod.

Ezt követően további speciális opciók válnak elérhetővé. Lehetőség van azt átnevezni, titkosítani, illetve kiválasztani, hogy azt milyen kimenetben szeretnéd megkapni. Ha szükséges külön definiálható a tömörítés mértéke.

Hamster Free Zip Archiver támogatott formátumok:

A Hamster Free Zip Archiver többek között támogatja: WinRAR, 7ZIP, WinZIP, 7Z, ARJ, BZ2, MSI, IMG, GZ, TBZ, TBZ2, MSP, DOC, DEB, LHA kimeneteket, ez a lista csak egy része a teljes kínálatnak.

Az így létrehozott archívumokat könnyedén meg tudod osztani az összes ma népszerűbbnek tekinthető fájlmegosztókon, így azt akár meg is lehet osztani a barátaiddal. A Hamster Free Zip Archiver ehhez egy külön menüpontot biztosít, az igénybe vételéhez bejelentkezésre, saját fiókra van szükség.

A Bandizip nevű alkalmazás is ingyenesen biztosítja a korábban említett lehetőségeket, sőt Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. A PeaZip alapvető fájlkezelőként is funkcionál, ennyiben gyújt eltérő opciókat. A PowerArchiver az egyik legnépszerűbb, legsokoldalúbb archiváló megoldás.

Az Hamster Free Zip Archiver egy ingyenes fájlok kicsomagolásához, illetve az azok tömörítésére használható szoftver, ami támogatja a jelszó védelmet, megosztási opciókat. Nagyon egyszerű használni, mindenképp javasolt azok számára aki egy megbízható segédszoftvert keresnek a korábban említett feladatokra.

Hamster Free Zip Archiver

Hamster Free Zip Archiver Összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • Tömörített tartalmak kezeléséhez
 • számos népszerű archívum fájl típust támogat
 • Helyi menü integráció
 • Jelszóvédelem
 • Megosztási lehetőségek
 • opcionálisan külön kiválasztható a tömörítés mértéke
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hamster Free Zip Archiver
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Archiver 4.3302023-05-12 Alternate Archiver 4.330 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • AZip 2.4.12021-09-19 AZip 2.4.1 (0)
  Az AZip egy kis méretű, telepítést nem igénylő tömörített fájlok kezelésére alkalmas program, amivel néhány lépésben tudsz létrehozni […]
 • Telegram Desktop 4.10.02023-09-23 Telegram Desktop 4.10.0 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]
 • Telegram Desktop Portable 4.10.02023-09-23 Telegram Desktop Portable 4.10.0 (0)
  A Telegram Desktop Portable nevű programmal egy profi, biztonságos levelező, Chat klienst próbálhatsz ki, igen széles körű funkció […]
 • Dropbox 183.4.70582023-09-22 Dropbox 183.4.7058 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]