Fájl összehasonlító program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Fájl összehasonlító program

 • Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A beállításoknál az irány, a módszer, kizárások, illetve az időpont is kiválasztható. Párhuzamosan több feladathoz. Ez a telepítést nem igénylő kiadása.

  EF AutoSync Portable 21.05

  Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A beállításoknál az irány, a módszer, kizárások, illetve az időpont is kiválasztható. Párhuzamosan több feladathoz. Ez a telepítést nem igénylő kiadása.

  olvasd tovább...

 • Az MD5 Checksum Tool egy MD5, illetve SHA1 Hash kalkulációs eljárást támogató Windows segédszoftver. A Free alkalmazás kötelező kellék olyan számítógépeken amiket haladó ismeretekkel rendelkezők használnak. A Magyar nyelvű felhasználói felület egyszerű érthető. Helyi menü integráció, fájlok összehasonlítása, illetve 4GB méret korlát szerint használhatod.

  MD5 Checksum Tool 4.3

  Az MD5 Checksum Tool egy MD5, illetve SHA1 Hash kalkulációs eljárást támogató Windows segédszoftver. A Free alkalmazás kötelező kellék olyan számítógépeken amiket haladó ismeretekkel rendelkezők használnak. A Magyar nyelvű felhasználói felület egyszerű érthető. Helyi menü integráció, fájlok összehasonlítása, illetve 4GB méret korlát szerint használhatod.

  olvasd tovább...

 • Az MD5 Checksum Tool Portable tökéletes megoldás azoknak akik egy telepítés nélkül elindítható Hash generáló szoftvert szeretnének használni. A program ingyenesen áll rendelkezésre, fájlok összehasonlításához, speciális eszközökkel történő MD5, SHA1 módszer szerint kaphatunk eredményeket. A Free alkalmazás Magyar nyelven próbálható ki.

  MD5 Checksum Tool Portable 4.3

  Az MD5 Checksum Tool Portable tökéletes megoldás azoknak akik egy telepítés nélkül elindítható Hash generáló szoftvert szeretnének használni. A program ingyenesen áll rendelkezésre, fájlok összehasonlításához, speciális eszközökkel történő MD5, SHA1 módszer szerint kaphatunk eredményeket. A Free alkalmazás Magyar nyelven próbálható ki.

  olvasd tovább...

 • Az Altap Salamander egy teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazásként használható paneles megtervezéssel rendelkező FTP kliens program. A szoftverrel fájlátviteli feladatokat, szerkesztés, tartalmak elérése és még több nélkülözhetetlen feladat végezhető el. Kiemelkedő funkcionális támogatással rendelkezik, rengeteg plugin szerezhető be hozzá amivel igen széles körűvé válik a felhasználhatósága. FTP kliens, kép nézegető, fájlok titkosítása, darabolása, tömörítése, fájlok összehasonlítása, fájlok átnevezése, ezek csak néhány a teljes funkció felhozatalból. Magyar nyelv…

  Altap Salamander 4.0

  Az Altap Salamander egy teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazásként használható paneles megtervezéssel rendelkező FTP kliens program. A szoftverrel fájlátviteli feladatokat, szerkesztés, tartalmak elérése és még több nélkülözhetetlen feladat végezhető el. Kiemelkedő funkcionális támogatással rendelkezik, rengeteg plugin szerezhető be hozzá amivel igen széles körűvé válik a felhasználhatósága. FTP kliens, kép nézegető, fájlok titkosítása, darabolása, tömörítése, fájlok összehasonlítása, fájlok átnevezése, ezek csak néhány a teljes funkció felhozatalból. Magyar nyelv…

  olvasd tovább...

 • Az UltraFTP egy modern megjelenéssel rendelkező fájlkezelő alkalmazás, amit FTP kliens feladatokra tudsz felhasználni. A szoftver több népszerűbb protokollt támogat, FTP, SFTP, FTPS, ezek között lehet választani. Fájlok másolására, összehasonlítása, szerkesztéshez, az azok mozgatásához.

  UltraFTP 17.0.0.65

  Az UltraFTP egy modern megjelenéssel rendelkező fájlkezelő alkalmazás, amit FTP kliens feladatokra tudsz felhasználni. A szoftver több népszerűbb protokollt támogat, FTP, SFTP, FTPS, ezek között lehet választani. Fájlok másolására, összehasonlítása, szerkesztéshez, az azok mozgatásához.

  olvasd tovább...