Alternate HASH-Generator – HASH generáló alkalmazás

A programmal a gépeden található fájlok HASH értékét tudhatod meg, amit több területen is hasznosíthatsz. Az Alternate HASH-Generator nevű szoftver teljesen ingyenesen használható, a kapott eredményt vágólapra lehet másolni. Magyar nyelven futtatható. Könnyen használható.

Egy speciális fájlkezelési feladatot támogató program az Alternate HASH-Generator, az általa ismert munkafolyamatot csak néhány szoftver támogatta eddig. Vele adott fájlok HASH értékét tudhatod meg. Ha letöltöttél egy nagyobb méretű fájlt, esetleg manuálisan szeretnéd ellenőrizni egy adott fájl HASH értékét ezt a szoftvert érdemes használni mivel gyakorlatilag a szükséges kiegészítőket, beállításokat mind tartalmazza.

Választható módszer…

Több algoritmust is kezel, azt fájlból, vagy akár karakterláncból is létre tudja hozni, kalkulálhatóak az előre látható értékek, sőt össze is hasonlítható ha van viszonyítási alap hozzá. Az egy menüből álló felhasználói felületen az összes funkció kiválasztható, nem tartalmaz bonyolult beállításokat, Magyar nyelvű, így szerencsére igen hamar feltalálja magát rajta a kipróbálója, azokat a funkciókat biztosítja amiket néhány haladó ismerettel rendelkező szoftver használónak hoztak létre. Az ingyenes Alternate HASH-Generator innen szerezhető be. Ez a legfrissebb verzió.

Alternate HASH-Generator – HASH készítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alternate HASH-Generator – HASH generáló alkalmazás
Szerző
Leírás
Alternate HASH-Generator - Ingyenes, remek Windows kiegészítő

Kapcsolódó szoftverek