Blog

Egyszerűbben tudunk rengeteg fontos funkcióhoz hozzáférni a Win10 All Settings megoldásával

A szoftver egy különleges kiegészítő Windows 10 operációs rendszert használóknak amivel rengeteg azon szolgáltatás futtatható amik fontosabbak. A program ingyenesen futtatható, nem szükséges hogy telepítsük. Konfigurálásra, rendszer információk megjelenítése, karbantartás, ütemezett munkafolyamatok megtekintéséhez is használható.

A program egy extra szolgáltatásként használható Start Menü amivel rengeteg olyan Windows funkcióhoz lehet egyszerűbben hozzáférni amik fontosak. A Win10 All Settings használatakor a szoftver elindítása után azonnal rendelkezésre áll egy felhasználóbarát lenyíló felülettel kifejlesztett Start Menü ahol azok a funkciók választhatóak ki amik hasznos, illetve minden PC kipróbálónak szükséges. A szoftver futtatásakor a tálcán található ahol a szükséges funkciók a helyi menüként választhatóak ki.

Profi Start Menü a rejtett beállítások kezeléséhez

Az alkalmazással az operációs rendszer konfigurálása is futtatható ahol az ütemezett munkafolyamatokhoz lehet hozzáférni. Az indítófelületen megnyitható a gépház, töredezettség mentesítő szolgáltatás, tűzfal, Registry kezelő. A szoftver a Windows összes rendszer információjának a megjelenítésére is támogatott. A Win10 All Settings szabadon közzétett verzió ami akár több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról, innen szerezhető be.

Win10 All Settings – Konfiguráló Windows 10 operációs rendszerre


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerűbben tudunk rengeteg fontos funkcióhoz hozzáférni a Win10 All Settings megoldásával
Szerző
Leírás
Start Menü funkcióval tervezett konfiguráló alkalmazás a Win10 All Settings.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá