Blog

A Start Menü testre szabásához a Backup Start Menu Layout használhatod

A konfiguráló alkalmazással a Start menünél szükséges jellemzőket lehet módosítani. A konfiguráláshoz használható szoftver a Backup Start Menu Layout a naponta használt alkalmazások gyors indítási menüpontjának az integrálását, illetve a fölösleges összetevők törlését támogatja.

Egy remek, speciális konfiguráló szoftver amivel a Start menün belül található gyors indító funkciók szerkeszthetőek. A programmal testre tudjuk szabni, eltávolíthatjuk azokat amik csak néha, estenként használtak és csak a szabad helyet pazarolják, nehezebbé válik a gép használata.

Start Menü szerkesztő alkalmazás

Az általunk létrehozott beállítások elvégzést nem kell ismét létrehozni mivel az eltárolható, majd ha egy hiba miatt helyre kell állítani az operációs rendszert nagyon egyszerűen néhány percen belül azonnal rendelkezésre áll a korábban elkészített rendszerezett Start Menü beállítások. A használata esetén tapasztalt nem megfelelő indító elemek megjelenésekor vissza tudjuk állítani az alapértelmezett konfigurációt.

A Backup Start Menu Layout a kedvenc alkalmazások egyszerűbb futtatásához, a fölösleges tartalmak eltávolításához, illetve az elkészített beállítások későbbi helyreállítási célokra való eltárolásra használható. Az alkalmazás, a Backup Start Menu Layout Start Menü kezelő megoldása innen szerezgető be.

Start menü kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Start Menü testre szabásához a Backup Start Menu Layout használhatod
Szerző
Leírás
A Start menü szerkesztéséhez és biztonsági mentések létrehozásához használható a Backup Start Menu Layout.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá