Windows Tools

Backup Start Menu Layout 1.0

A Backup Start Menu Layout egy Windows rendszeren használható Start Menü program amivel számos olyan feladat végezhető el ami az adott területen szükséges. A Free alkalmazás backupok készítése, szerkesztés, alaphelyzetbe állítás, konfiguráláshoz használható.

Egy Windows rendszerhez létrehozott konfiguráló szoftver amivel a Start menühöz szükséges beállításokat lehet megváltoztatni. A Backup Start Menu Layout ingyenesen használható.

A Backup Start Menu Layout letöltése után a szoftver nagyon egyszerűen rengeteg hasznos beállítás módosítását támogatja, illetve az is lehetséges hogy a korábban létrehozott beállításokat amik a jelenlegi elrendezést tartalmazza eltároljuk, így később kevesebb időre lesz szükség, hogy Start Menü tartalmát a mi igényeink szerint használhassuk.

A szoftverrel a konfiguráló megoldással a Backup Start Menu Layout a rendelkezésre álló elemek listáját lehet módosítani, eltávolítani a fölösleges összetevőket, illetve integrálni azokat amiket később a kedvenc funkciókat, Windows szolgáltatások gyors indítását támogatják.

A programmal a Start menü kedvenc kinézete is olyan módon szerkeszthető, hogy a legegyszerűbb használat, a modern kinézet mint paraméter mind említhető legyen arról.

Backup Start Menu Layout – A Start Menü módosításához

A szoftverrel a Windows normál beállításait vissza lehet állítani. A profil alapú beállításokat az alkalmazás felhasználói felületén válnak kezelhetővé ahol a Backup Start Menu Layout integrált funkciói választhatóak ki.

Windows konfiguráló szoftver a SyMenu illetve a LaunchBar Commander nevű alkalmazás amivel az operációs rendszer beállításait lehet módosítani így egy sokkal hatékonyabb Windows rendszer használható.

A Backup Start Menu Layout egy Windows konfiguráló szoftver amivel az operációs rendszer Start Menüje szerkeszthető, el tudjuk vele tárolni a használt beállításokat, alap konfigurációt definiálhat a szoftver kipróbálója.

Backup Start Menu Layout

Backup Start Menu Layout összefoglaló:

 • Konfiguráló alkalmazás
 • Start Menü támogatás
 • eltárolhatjuk vele a létrehozott beállításainkat
 • egyszerű használat
 • kedvenc szoftverek indításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.sordum.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Backup Start Menu Layout
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0

Kapcsolódó szoftverek

 • Win10 All Settings 2.0.4.352023-11-04 Win10 All Settings 2.0.4.35 (0)
  A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is […]
 • Tweak UIX 0.20.02022-03-20 Tweak UIX 0.20.0 (0)
  A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows […]
 • Folder Painter 1.22019-04-07 Folder Painter 1.2 (0)
  A Folder Painter egy különleges Windows rendszerekre tervezett konfiguráló szoftver, amivel az asztali környezetedben található ikon […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • Microsoft PC Manager 3.12.1.02024-06-23 Microsoft PC Manager 3.12.1.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]

Szólj hozzá