Windows Tools

Tweak UIX 0.20.0

A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows verziót használók számára eredményes. A Free alkalmazás Start Menüt, az adatvédelmi konfigurációt, a Windows Hyper-V, illetve az operációs rendszer frissítés kezelő funkcióját tudjuk szerkeszteni. Nem kell telepíteni, a Windows tálca pozíciója is szerkeszthető.

Egy extra funkciókkal elérhető konfiguráló program amivel az operációs rendszer Játék, Fájlkezelő, Windows Frissítés funkcióihoz speciális kiegészítők biztosítottak. A Tweak UIX konfiguráló szoftver Windows 11 operációs rendszeren is futtatható.

A Tweak UIX letöltése, illetve a tömörített mappa tartalmának a kibontása után a szoftvert csak el kell indítani, nem kell telepíteni. Korlátlan, extra testre szabási munkafolyamatokhoz támogatott ahol a szoftverhez készített paramétereket el tudjuk Template tartalomként tárolni.

Egy feladat konfiguráció lista felületen tudjuk kiválasztani azokat a funkciókat amivel szerkeszthetőek a Windows paraméterei. A programmal a jelentősebb hardveres teljesítményt igénylő funkciókat le tudjuk tiltani. Az operációs rendszeren futtatott programok nagyobb szoftver prioritás tulajdonságokkal használhatóak.

Windows 11 Testre szabási munkafolyamatokhoz elérhető program a Tweak UIX

A konfiguráló programmal rendszer visszaállítási pontokat is létre tudunk hozni amivel az operációs rendszer hibákat tudjuk megszüntetni. A Tweak UIX Konfiguráló az adatvédelmi szolgátatások, Start Menü, a Hyper-V, a Windows frissítések, illetve a játék paraméterek módosításához biztosít eszközöket. Az alkalmazással a Windows tálca pozícióját is konfigurálni tudjuk.

Ingyenes karbantartási munkafolyamatokhoz, illetve konfiguráláshoz futtatható a Windows 10 Manager, az operációs rendszer Helyi menü jellemzőinek a módosításához az Asmw PC Optimizer futtatható.

A Tweak UIX egy hordozható verzióban elindítható ingyenes konfiguráló program ami Windows 10, illetve 11 operációs rendszereken futtatható. Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához is biztosít funkciót. Telemetria, az adatvédelmi tartalmakkal rendelkező Windows funkciókat lehet megnyitni, akár Windows szolgáltatásokat is le lehet tiltani.

Tweak UIX

Tweak UIX Összefoglaló:

 • Konfiguráló program
 • nem kell installálni
 • Template, Sablonba eltárolható beállítások
 • Windows 10, illetve 11 operációs rendszeren futtatható
 • Rendszer visszaállítási pontokat is létre tudunk hozni
 • Windows frissítésekhez
 • Hyper-V, adatvédelmi jellemzők módosításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/builtbybel/TweakUIX


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Tweak UIX
Platform
Windows 10 / 11
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 7+ Taskbar Tweaker 5.15.1.02024-01-17 7+ Taskbar Tweaker 5.15.1.0 (0)
  A 7+ Taskbar Tweaker egy extra funkciókkal elérhető Windows konfiguráló program. A Free alkalmazással a Windows Tálcát lehet testre […]
 • Win10 All Settings 2.0.4.352023-11-04 Win10 All Settings 2.0.4.35 (0)
  A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is […]
 • Windows 11 Fixer 2.1.02022-04-12 Windows 11 Fixer 2.1.0 (0)
  A Windows 11 Fixer a számítógép felhasználói élményének a módosításához használható konfiguráló program ami az aktuálisan […]
 • TweakPower 2.0702024-04-22 TweakPower 2.070 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.0702024-04-22 TweakPower Portable 2.070 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]

Szólj hozzá