O&O ShutUp10 1.6.1393

Az O&O ShutUp10 egy telepítés nélkül használható speciális konfiguráló eszköz, amivel több adatvédelmi szolgáltatás tiltható le, illetve konfigurálható. A szoftver használata gyakorlatilag nem igényel komolyabb ismeretet, egyszerű használni. A Free alkalmazással áttekinthetőek az aktuálisan alkalmazott konfigurációk, sőt opcionálisan biztonsági tanácsokat is tud nyújtani.

Akik már áttértek, illetve használják a legújabb jelenleg elérhető operációs rendszert a Windows 10-et, azok számára javasolt áttekinteni az operációs rendszer által használt beállításokat, mivel az számos privát jellegű adatot szivárogtathat ki a szokásaidról. Ezt természetesen az operációs rendszer telepítése után is meg lehet tenni, ha ezt esetleg elmulasztottad, itt egy ingyenes, telepítés nélkül használható segédprogram a O&O ShutUp10. Opcionálisan javaslatokat is tud tenni az optimális értékek biztosításához.

Az O&O ShutUp10 letöltése után az alkalmazást csak el kell indítani rendszergazdai jogosultsággal, majd egy alapvető kategorizált felületen érhető el minden olyan funkció amire eredetileg tervezték. A szoftver nem igényel semmilyen extra beállítást, csak azokat a lehetőségeket biztosítja amivel a Windows 10 biztonságosabbá tehető.

Az O&O ShutUp10 egyetlen hátránya, hogy jelenleg nem támogatja a Magyar nyelvet, így némi nyelvtudásra van szükség.

A szoftver által biztosított szolgáltatások letiltását, illetve engedélyezését egy csúszka segítségével lehet végrehajtani. Az alkalmazás azokra felhasználókra is gondol akik kevesebb ismerettel rendelkeznek az adott területen, mivel javaslatokat is tud tenni azzal kapcsolatban, hogy milyen beállításokat érdemes kiválasztani. Ha egy meghatározott szolgáltatás konfigurálásának a céljából futtatod, azt a szoftver kezelőfelületén elérhető kereső funkcióval is el lehet érni.

Az O&O ShutUp10 a feladat végrehajtása előtt létre tud hozni egy rendszer visszaállítási pontot ezt a funkciót javasolt az esetében igénybe venni, mivel így könnyen vissza lehet térni egy korábbi stabil állapotba, ha valami nem megfelelően sikerülne.

A szükséges Windows 10 konfiguráció kiválasztása után a számítógépet újra kell indítani.

Konfigurálási feladatokhoz választhatod még a TweakPower, illetve a Windows Privacy Tweaker megoldását, ami közel azonos lehetőségeket biztosít a címben említett alkalmazással összevetve.

Az O&O ShutUp10 egy Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz, amivel az adatvédelmi beállítások tekinthetőek át. A szoftvert nem kell telepíteni, ingyenesen használható. Egy beépített kereső funkciót is biztosít adott szolgáltatások gyorsabb eléréséhez.

O&O ShutUp10

O&O ShutUp10 Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló
 • Nem kell telepíteni
 • Windows 10 rendszerekhez
 • Létre tud hozni rendszer visszaállítási pontokat
 • javaslatokat tud tenni a megfelelő konfiguráció kiválasztásához
 • Menthető beállítások
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
O&O ShutUp10
Platform
Windows 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • W10Privacy 3.7.0.92021-09-20 W10Privacy 3.7.0.9 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Win10 All Settings 2.0.3.292021-07-01 Win10 All Settings 2.0.3.29 (0)
  A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]
 • Hidden Windows 10 Features 1.1.02020-11-14 Hidden Windows 10 Features 1.1.0 (0)
  A Hidden Windows 10 Features egy Windows 10 rendszerre kitalált konfiguráló program amivel néhány különleges PC-t futtató által […]
 • FixMy10 2.1.32019-08-23 FixMy10 2.1.3 (0)
  A FixMy10 egy igen hasznos Windows konfiguráló, javító eszköz amivel az operációs rendszer leggyakoribb hibái javíthatóak ki néhány […]