Windows Privacy Tweaker 2.0.5872 Build 54265

A Windows Privacy Tweaker egy adatvédelmi Windows konfiguráló szoftver, aminek a rendeltetésszerű használatával kevesebb információt fog rólad kiszivárogtatni az operációs rendszered. Könnyű használni, ráadásul teljesen ingyenes.

Sok számítógép tulajdonos számára igen nehéz megfelelően konfigurálni az operációs rendszerüket annak az érdekében, hogy az a lehető legkevesebb információt szolgáltassa kis szokásairól. Ez jártasabbak számára természetesen nem jelent gondot, de ha ez nem így volna, akkor itt a Windows Privacy Tweaker, ami egy felületen foglalja össze az összes fontosabb területet ahol opcionálisan felhasználói beavatkozásra van szükség.

A Windows Privacy Tweaker letöltése és indítása után igen kis helyet foglal csekély erőforrás mellett futva a háttérben biztosítja azokat a funkciókat, amikre kifejlesztették. Mivel nem kell installálni, nem szemetel.

A szoftver amiben kiemelkedik a hasonló feladatokat ellátó alkalmazások közül, hogy ő javaslatokat is tud tenni, hogy mit érdemes letiltani, és melyek azok a beállítások, amik optimális konfigurációval rendelkeznek.

A kívánt területen egyszerűen ki kell venni a pipát az általa felsorolt objektum elől, áttekinthetőek vele a Windows szolgáltatások, időzített folyamatok, sőt azok a regisztrációs adatbázis bejegyzések, amik kritikus értékeket tartalmaznak.

A Windows Privacy Tweaker képes ezt egyetlen kattintással is megtenni, amire viszont érdemes felhíni a figyelmet, hogy a teljes értékű változások életbelépéséhez a gép újraindítása szükséges. Mivel az ilyen jellegű változások sokszor rendellenes Windows futást tudnak kiváltani, hasznosnak tekinthető, hogy rendszer visszaállítási pontokat is létre lehet vele hozni, ezt közvetlenül a futtatása előtt lehet kezdeményezni.

Némileg széleskörűbb funkciókat biztosít a W10Privacy ami inkább jártasabb ismerettel rendelkező felhasználók számára ideális. Természetesen őt sem kell telepíteni, ráadásul ingyenes.

A Windows Privacy Tweaker egy hordozható szoftver formájában igénybe vehető Windows konfiguráló program, amivel elérheted, hogy az operációs rendszered kevesebb információt szivárogtasson ki rólad. Akár egyetlen kattintással is használható.

Windows Privacy Tweaker

Windows Privacy Tweaker Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Windows Privacy Tweaker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • W10Privacy 2.1.1.02016-03-21 W10Privacy 2.1.1.0 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz […]
 • Tweaking.com – Windows Repair 4.0.62017-09-20 Tweaking.com – Windows Repair 4.0.6 (0)
  A Tweaking.com - Windows Repair Windows javító program amivel az operációs rendszer legjellemzőbben felmerülő hibáit lehet […]
 • WinASO EasyTweak 3.2.02015-11-08 WinASO EasyTweak 3.2.0 (0)
  A WinASO EasyTweak egy Windows konfiguráló program, amivel rengeteg speciális beállításhoz lehet hozzáférni. Vele nem csak […]
 • TweakPower 0,041 Beta2017-09-25 TweakPower 0,041 Beta (0)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb […]
 • Windows 8 Manager 2.2.82015-09-08 Windows 8 Manager 2.2.8 (0)
  A Windows 8 Manager segítségével optimalizálható a számítógép teljesítménye. Mindamellett hogy karbantartási feladatokat […]