Windows Privacy Tweaker 3.0.2

A Windows Privacy Tweaker egy adatvédelmi Windows konfiguráló szoftver, aminek a rendeltetésszerű használatával kevesebb információt fog rólad kiszivárogtatni az operációs rendszered. Könnyű használni, ráadásul teljesen ingyenes.

Sok számítógép tulajdonos számára igen nehéz megfelelően konfigurálni az operációs rendszerüket annak az érdekében, hogy az a lehető legkevesebb információt szolgáltassa kis szokásairól. Ez jártasabbak számára természetesen nem jelent gondot, de ha ez nem így volna, akkor itt a Windows Privacy Tweaker, ami egy felületen foglalja össze az összes fontosabb területet ahol opcionálisan felhasználói beavatkozásra van szükség.

A Windows Privacy Tweaker letöltése és indítása után igen kis helyet foglal csekély erőforrás mellett futva a háttérben biztosítja azokat a funkciókat, amikre kifejlesztették. Mivel nem kell installálni, nem szemetel.

A szoftver amiben kiemelkedik a hasonló feladatokat ellátó alkalmazások közül, hogy ő javaslatokat is tud tenni, hogy mit érdemes letiltani, és melyek azok a beállítások, amik optimális konfigurációval rendelkeznek.

A kívánt területen egyszerűen ki kell venni a pipát az általa felsorolt objektum elől, áttekinthetőek vele a Windows szolgáltatások, időzített folyamatok, sőt azok a regisztrációs adatbázis bejegyzések, amik kritikus értékeket tartalmaznak.

A Windows Privacy Tweaker képes ezt egyetlen kattintással is megtenni, amire viszont érdemes felhíni a figyelmet, hogy a teljes értékű változások életbelépéséhez a gép újraindítása szükséges. Mivel az ilyen jellegű változások sokszor rendellenes Windows futást tudnak kiváltani, hasznosnak tekinthető, hogy rendszer visszaállítási pontokat is létre lehet vele hozni, ezt közvetlenül a futtatása előtt lehet kezdeményezni.

Némileg széleskörűbb funkciókat biztosít a W10Privacy ami inkább jártasabb ismerettel rendelkező felhasználók számára ideális. Természetesen őt sem kell telepíteni, ráadásul ingyenes.

A Windows Privacy Tweaker egy hordozható szoftver formájában igénybe vehető Windows konfiguráló program, amivel elérheted, hogy az operációs rendszered kevesebb információt szivárogtasson ki rólad. Akár egyetlen kattintással is használható.

Windows Privacy Tweaker

Windows Privacy Tweaker Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • A privátabb számítógép használat biztosításához
 • egyszerű használat
 • javaslatokat is tud szolgáltatni
 • egykattintásos futtatási lehetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Windows Privacy Tweaker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Winaero Tweaker 0.33.02021-10-03 Winaero Tweaker 0.33.0 (0)
  A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre […]
 • TweakPower 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower 2.001 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower Portable 2.001 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • W10Privacy 3.7.0.92021-09-20 W10Privacy 3.7.0.9 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Process Lasso 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]