Windows Tools

Quick Clipboard Editor 1.3.2.1

A Quick Clipboard Editor tapasztalt számítógép tudással rendelkező felhasználók számára hatékony amivel a Windows rendszer vágólap funkciója konfigurálható. A Free alkalmazással megtekinthetjük a vágólapra rögzített karaktereket, saját szöveges tartalmak másolhatóak be. Akár billentyűparancsokkal szerkeszthetjük a vágólap tartalmát, gyorsabban futtathatunk többször is megnyitott vágólap tartalmakkal munkafolyamatokat. A karaktereket rendszerezhetjük, illetve több kódolási módszerrel konvertálni is tudjuk.

A szoftver kiválóan passzol a számítógép vágólap szolgáltatásának a konfigurálási munkafolyamataihoz amivel a karakterek előzményeit tekinthetjük meg, illetve szerkeszteni tudjuk. A Quick Clipboard Editor egy remek konfiguráló program amivel a Windows rendszer vágólap funkcióját tudjuk konfigurálni.

A Quick Clipboard Editor letöltése, a szoftver installálása után egy olyan funkciókat tartalmazó szoftverrel tudjuk a Windows rendszert konfigurálni amit másik alkalmazással nem lehet.

Minél több szöveges tartalommal dolgozunk annál több tartalmat kell a vágólapra beilleszteni, a szoftverrel kilistázhatjuk azokat a bejegyzéseket amiket a vágólapra másoltunk. A Quick Clipboard Editor a vágólap szolgáltatásának szerkesztéséhez kiváló.

A Windows vágólap funkciója fejleszthető a Quick Clipboard Editor konfiguráló programmal

A szoftverrel módosítani tudjuk a vágólapra másolt szöveges tartalmakat, saját karaktereket szúrhatunk be, konfigurálni tudjuk, hogy mennyi bejegyzést tároljon el. A tartalmak HEX, ASCII, PHP, HTML, AHK, XML kódolási eljárással képezhetőek le, a karakterek a vágólapra másolhatóak amikkel műveleteket is végrehajthatunk.

A Windows rendszer vágólap funkciójának a fejlesztéséhez az Alternate Memo, böngészési előzmények törléséhez, illetve a számítógép konfigurációjának a módosításához a TweakPower kiváló.

A Quick Clipboard Editor betekintést nyújt a Windows vágólap tartalmába amivel akár módosítani is tudjuk. A vágólapon adott karaktereket is felkutathatunk, kibővíthetjük. A karakterek különféle kódolási módszerrel konvertálhatóak. A szoftver abban az esetben remek ha több konfigurációra van szükségünk az operációs rendszer vágólap szerkesztő kiegészítőjétől.

Quick Clipboard Editor

Quick Clipboard Editor Összefoglaló:

 • Konfiguráló program
 • a vágólap szolgáltatásának a szerkesztéséhez
 • A vágólap előzményeinek a megjelenítése
 • Hatékonyabban ki tudjuk a vágólap szolgáltatást használni
 • vágólapon elérhető karakterek szerkesztése
 • kijelölhető, hogy mennyi bejegyzést tároljon el
 • karakterek dekódolása
 • tartalmak kereséséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://clipboard.quickaccesspopup.com/
Quick Clipboard Editor letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Quick Clipboard Editor
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VOVSOFT – Clipboard Reader 1.12024-04-11 VOVSOFT – Clipboard Reader 1.1 (0)
  A VOVSOFT – Clipboard Reader eszközével sokkal jobban kihasználható a Windows rendszer vágólap szolgáltatása amivel a vágólap […]
 • VOVSOFT – Clipboard Reader Portable 1.12024-04-11 VOVSOFT – Clipboard Reader Portable 1.1 (0)
  A VOVSOFT – Clipboard Reader Portable egy igen hasznos program amivel a vágólap tartalmát tudjuk felolvasni. A Free alkalmazás […]
 • Subtitle Edit 4.0.52024-04-13 Subtitle Edit 4.0.5 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Abyssmedia ID3 Tag Editor 4.5.1.02024-04-11 Abyssmedia ID3 Tag Editor 4.5.1.0 (0)
  Az Abyssmedia ID3 Tag Editor egy zenei tartalmak metaadatainak a frissítéséhez kiváló program amivel akár a kollekcióinkat […]
 • HDCleaner 2.0692024-04-08 HDCleaner 2.069 (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]

Szólj hozzá