Winaero Tweaker 0.11.2

A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre szabható, beállítható. A Free alkalmazással igényhez igazítható az operációs rendszer megjelenése, konfigurálható a tűzfal, Windows Update, ikon készletek, hálózati beállítások, a helyi menü, indítási jellemzők.

Ezzel az átfogó ingyenesen használható alkalmazással minden fontosabb Windows konfigurációs eszközkészlethez hozzá tudsz férni, majd teljes mértékben funkcionálisan, illetve megjelenésben az igényeidhez tudod igazítani az operációs rendszeredet. A Winaero Tweaker egy univerzális Windows konfiguráló program.

A Winaero Tweaker letöltése után a szoftver indítása után az installáláskor maga a kipróbáló választhatja ki hogy telepíti, vagy egy Portable változatot hoz létre. Ha az utóbbi lehetőség mellett döntenél, azt több gépen is használni tudod egy USB adathordozóról.

Winaero Tweaker Windows konfigurálás professzionális szinten…

A szoftver a Winaero Tweaker a fő indítópanelon teszi elérhetővé az összes fontosabb funkciót, amit támogat. A konfigurálási lehetőségek rendszerezve biztosítottak, ahol a megjelenéstől kezdve az alapvetőbb Windows funkciókig befejezőleg mindenhez hozzáférést biztosít.

A program segítségével megváltoztatható a Windows indítási képernyője, szerkeszthető a helyi menü, meghatározható a Windows Update miként működjön, akár ki is kapcsolható. Az ikonkészleteknél kiválasztható a méret. Ha vannak olyan fájlok a számítógépeden, amit egy rejtett meghajtón szeretnél tárolni, a Winaero Tweaker segítségével az elrejthető. Néhány biztonsági definiálási lehetőséggel is rendelkezik, letiltható, hogy telemetriai adatokat küldjön el.

Egyéb opciók: Néhány egyszerűbb információt is biztosít az operációs rendszerről, típus, architektúra, rendelkezésre álló memória, processzor, illetve a megjelenítő paraméterei.

A Windows konfigurálására használhatod még az igen közkedvelt TweakPower míg a tűzfalhoz a Windows Firewall Control nevű alkalmazást ami néhány plusz lehetőséget biztosít azért hogy biztonságosabban tudd használni a számítógépedet.

A Winaero Tweaker egy igen hasznos Windows konfiguráló program, amivel megjelenésben, illetve funkcionálisan szabható az igényekhez az operációs rendszer. Ha nem szeretnéd telepíteni egy Portable változat is létrehozható belőle. Ingyenes kiadás.

Winaero Tweaker

Winaero Tweaker Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló program
 • Helyi menü szerkesztő
 • testre szabható az operációs rendszer megjelenésben
 • rengeteg Windows szolgáltatás módosítható
 • igény esetén hordozható változatot is létrehozhatsz
 • Kikapcsolható vele a Windows Update
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://winaero.com/index.php 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Winaero Tweaker
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Start Menu Tool 1.02021-06-05 Start Menu Tool 1.0 (0)
  A Start Menu Tool egy különleges Windows rendszerre tervezett konfiguráló program amivel kényelmesebben lehet kezelni a legfontosabb […]
 • TweakPower 1.171 Beta2021-03-08 TweakPower 1.171 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 1.171 Beta2021-03-08 TweakPower Portable 1.171 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]
 • Hidden Windows 10 Features 1.1.02020-11-14 Hidden Windows 10 Features 1.1.0 (0)
  A Hidden Windows 10 Features egy Windows 10 rendszerre kitalált konfiguráló program amivel néhány különleges PC-t futtató által […]