Easy Context Menu v1.6

Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes mértékben finomhangolható. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a meglévő tartalmak módosítását, a jobb egérgombbal elérhető menü elemeihez saját egyéni funkciókat rendelhetsz. Magyar nyelvű.

A népszerűbb, több speciális funkciót biztosító alkalmazások döntő többsége hozzáadja szolgáltatásait a helyi menühöz, így azt sokkal egyszerűbben lehet futtatni, ez az előny sajnos nem minden esetben támogatott, mivel sajnos csak néhány szoftver támogatja. Pontosan ezen a területen kínál teljes körű konfigurálási lehetőséget az Easy Context Menu nevű alkalmazás, amit még telepíteni sem szükséges.

Az Easy Context Menu letöltése után egy ZIP fájlkiterjesztést kapsz, amit csak ki kell bontani, majd a programot futtatni.

Easy Context Menu használata:

Az Easy Context Menu használata nagyon egyszerű, a szoftver indítása után egy Magyar nyelvű kezelőfelületen van arra mód, hogy a helyi menü szolgáltatást el tudd érni, meg tudd tekinteni az alapértelmezett funkciókat, majd ha szükséges azt módosíthasd.

Az Easy Context Menu szinte bármilyen funkció automatikus hozzárendelését támogatja, legyen az egyszerűbb fájlkezelési opciók, energiagazdálkodási menük automatikus integrációja, vagy olyan speciális lehetőségek, amiket eddig nem volt módod igénybe venni semmilyen módszerrel.

Az Easy Context Menu megoldásával hozzárendelhetsz alkalmazás indító, fájlkezelő, a PC kikapcsolása, újraindítását támogató, rendszereszközök, vagy karbantartási módok elérésére alkalmas navigációs szervet.

Easy Context Menu egyéb funkciók, Asztali ikonok kezelése:

A szoftverrel könnyedén el lehet távolítani az asztali környezetedben található ikonoknál felfedezhető nyilakat, így dizájnosabb megjelenést kölcsönözhet minden kipróbálójának. Az Easy Context Menu itt a Windows intéző újraindítását igényli.

Mivel az ilyen jellegű Windows testre szabási módok felhasználótól függően eltérő módosításokkal történhet meg, vele biztonsági mentéseket tudsz készíteni, majd azt később vissza is lehet állítani.

A helyi menü, vagyis a jobb egérgombos felület konfigurálását támogatja még a CCleaner Slim, illetve a Glary Utilities nevű szoftver, amik rendszer optimalizálási lehetőségekkel is rendelkeznek.

Az Easy Context Menu megoldásával a lehető legegyszerűbben tudod konfigurálni a Windows helyi menü, vagyis a jobb egérgombos szolgáltatását. Nem kell telepíteni, ingyenes kiadás. Menthető beállítások jellemzi. Magyar nyelv…

Easy Context Menu

Easy Context Menu összefoglaló:

 • Windows helyi menü konfiguráló szoftver
 • A meglévő funkciók áttekintéséhez, illetve az azok szerkesztéséhez
 • nagyon egyszerű a használata
 • nem kell telepíteni
 • Menthető beállítások
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy Context Menu
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Context Cleaner 1.02018-12-28 Context Cleaner 1.0 (0)
  A Context Cleaner mint a neve is sugallja, egy helyi menü kezelő szoftver amivel konfigurálható az adott terület. A program […]
 • Right Click Enhancer 4.5.32018-02-28 Right Click Enhancer 4.5.3 (0)
  A Right Click Enhancer nevű szoftverrel hozzá tudsz férni a Windows helyi menü szolgáltatásához, majd azt konfigurálni lehet. A […]
 • Right Click Enhancer Portable 4.5.32018-02-28 Right Click Enhancer Portable 4.5.3 (0)
  A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod […]
 • Start Menu Tool 1.02021-06-05 Start Menu Tool 1.0 (0)
  A Start Menu Tool egy különleges Windows rendszerre tervezett konfiguráló program amivel kényelmesebben lehet kezelni a legfontosabb […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]