Context - Tags - SzoftHub.hu

Context

 • A Context Cleaner mint a neve is sugallja, egy helyi menü kezelő szoftver amivel konfigurálható az adott terület. A program használata igen egyszerűre sikeredett, telepíteni sem kell. A Free alkalmazással eltávolíthatóak a fölösleges elemek, illetve saját funkciók integrálhatóak a Windows ezen területéhez.

  Context Cleaner 1.0

  A Context Cleaner mint a neve is sugallja, egy helyi menü kezelő szoftver amivel konfigurálható az adott terület. A program használata igen egyszerűre sikeredett, telepíteni sem kell. A Free alkalmazással eltávolíthatóak a fölösleges elemek, illetve saját funkciók integrálhatóak a Windows ezen területéhez.

  olvasd tovább...

 • Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes mértékben finomhangolható. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a meglévő tartalmak módosítását, a jobb egérgombbal elérhető menü elemeihez saját egyéni funkciókat rendelhetsz. Magyar nyelvű.

  Easy Context Menu v1.6

  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes mértékben finomhangolható. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a meglévő tartalmak módosítását, a jobb egérgombbal elérhető menü elemeihez saját egyéni funkciókat rendelhetsz. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...