Windows Tools

Context Cleaner 1.0

A Context Cleaner mint a neve is sugallja, egy helyi menü kezelő szoftver amivel konfigurálható az adott terület. A program használata igen egyszerűre sikeredett, telepíteni sem kell. A Free alkalmazással eltávolíthatóak a fölösleges elemek, illetve saját funkciók integrálhatóak a Windows ezen területéhez.

A Windows helyi menüjének a szerkesztése nem is olyan egyszerű. Ezt talán a legkönnyebben úgy tudjuk megtenni, ha egy alkalmazással végezzük el. Ezt a feladatot rengeteg konfiguráló, illetve karbantartó szoftver támogatja. A Context Cleaner ettől egy sokkal kényelmesebb megoldást kínál.

A Context Cleaner letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, nem igényel telepítést. A program használata nagyon egyszerű, így nem csak hogy nem igényel túl sok időt, hanem komolyabb szakértelemre sincs szükség.

A szoftver alapvetően három fő funkciót tesz lehetővé, ilyen a saját tartalmak hozzáadása, a fölöslegesek eltávolítása, illetve egy gyári szint elérése. Saját helyi menü hozzáadásakor a lehető legegyszerűbb dolgunk van, mivel csak néhány fontosabb beállítást kell neki meghatározni, majd a számodra szükséges konfigurációt el lehet menteni. A Context Cleaner egy ideális konfiguráló eszköz, hogy egyszerűen el tudd távolítani azokat a helyi menü tartalmakat amikre már nincs szükséged, csak bonyolultabbá teszi a Windows használatát.

Ha csak a szóban forgó terület konfigurálására szeretnéd használni, amivel a helyi menü szabható testre, pontosan rá van szükséged. A hordozhatóság előnye, hogy több gépen is használhatod egy cserélhető adathordozóról. Nem hagy maga után nyomot, csak a módosításokat menti el a PC ehhez a területhez tartozó részére.

Professzionálisabb helyi menü kezelő funkciót a Right Click Enhancer tartalmaz, ami sokkal jobb grafikai felülettel rendelkezik. Mint komplex helyi menü program a Windows 10 Manager lehet az egyik leghatékonyabb megfelelője.

A Context Cleaner egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható helyi menü konfiguráló szoftver amivel saját tartalmakat adhatsz hozzá, illetve eltávolíthatóak a régiek. Hordozható változat.

Context Cleaner Összefoglaló:

 • Helyi menü kezelő alkalmazás

  Context Cleaner
 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • alapértelmezett értékek létrehozásához
 • saját tartalmak hozzáadásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.simpodex.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Context Cleaner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • WinClean 1.3.12024-04-06 WinClean 1.3.1 (0)
  A WinClean több panelos Grafikus indítófelületén a feladat előzményeket lehet törölni, teljesítményt optimalizálhatunk. A Free […]
 • Winaero Tweaker 1.62.12024-02-16 Winaero Tweaker 1.62.1 (0)
  A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre […]
 • WinContextTweaker 1.3.02023-11-14 WinContextTweaker 1.3.0 (0)
  A WinContextTweaker minden szükséges funkciót tartalmaz ami a helyi menü szerkesztéséhez szükséges, akár programokat is […]

Szólj hozzá