Context Cleaner 1.0

A Context Cleaner mint a neve is sugallja, egy helyi menü kezelő szoftver amivel konfigurálható az adott terület. A program használata igen egyszerűre sikeredett, telepíteni sem kell. A Free alkalmazással eltávolíthatóak a fölösleges elemek, illetve saját funkciók integrálhatóak a Windows ezen területéhez.

A Windows helyi menüjének a szerkesztése nem is olyan egyszerű. Ezt talán a legkönnyebben úgy tudjuk megtenni, ha egy alkalmazással végezzük el. Ezt a feladatot rengeteg konfiguráló, illetve karbantartó szoftver támogatja. A Context Cleaner ettől egy sokkal kényelmesebb megoldást kínál.

A Context Cleaner letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, nem igényel telepítést. A program használata nagyon egyszerű, így nem csak hogy nem igényel túl sok időt, hanem komolyabb szakértelemre sincs szükség.

A szoftver alapvetően három fő funkciót tesz lehetővé, ilyen a saját tartalmak hozzáadása, a fölöslegesek eltávolítása, illetve egy gyári szint elérése. Saját helyi menü hozzáadásakor a lehető legegyszerűbb dolgunk van, mivel csak néhány fontosabb beállítást kell neki meghatározni, majd a számodra szükséges konfigurációt el lehet menteni. A Context Cleaner egy ideális konfiguráló eszköz, hogy egyszerűen el tudd távolítani azokat a helyi menü tartalmakat amikre már nincs szükséged, csak bonyolultabbá teszi a Windows használatát.

Ha csak a szóban forgó terület konfigurálására szeretnéd használni, amivel a helyi menü szabható testre, pontosan rá van szükséged. A hordozhatóság előnye, hogy több gépen is használhatod egy cserélhető adathordozóról. Nem hagy maga után nyomot, csak a módosításokat menti el a PC ehhez a területhez tartozó részére.

Professzionálisabb helyi menü kezelő funkciót a Right Click Enhancer tartalmaz, ami sokkal jobb grafikai felülettel rendelkezik. Mint komplex helyi menü program a Windows 10 Manager lehet az egyik leghatékonyabb megfelelője.

A Context Cleaner egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható helyi menü konfiguráló szoftver amivel saját tartalmakat adhatsz hozzá, illetve eltávolíthatóak a régiek. Hordozható változat.

Context Cleaner Összefoglaló:

 • Helyi menü kezelő alkalmazás

  Context Cleaner

 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • alapértelmezett értékek létrehozásához
 • saját tartalmak hozzáadásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.simpodex.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Context Cleaner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Win10Clean 0.14.32020-02-20 Win10Clean 0.14.3 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • Winaero Tweaker 0.11.22018-08-07 Winaero Tweaker 0.11.2 (0)
  A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre […]
 • Right Click Enhancer Portable 4.5.32018-02-28 Right Click Enhancer Portable 4.5.3 (0)
  A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod […]
 • CCleaner 5.732020-10-26 CCleaner 5.73 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]