Right Click Enhancer 4.5.3

A Right Click Enhancer nevű szoftverrel hozzá tudsz férni a Windows helyi menü szolgáltatásához, majd azt konfigurálni lehet. A program használata nagyon egyszerű, a megoldásának köszönhetően a Jobb egérgombos funkció a lehető legszéleskörűbben szerkeszthető. Free alkalmazás.

A Windows helyi menü szolgáltatásának a testre szabását az operációs rendszer is támogatja, igaz nem biztosít annyi beállítási lehetőséget mint ha egy az adott feladathoz tervezett konfiguráló szoftvert vennél igénybe. Pontosan ezen a területen nyújt korszerű konfigurálási lehetőséget a Right Click Enhancer, amit nagyon egyszerű használni.

Ha nem szeretnéd az idődet a telepítésével vesztegetni, a Right Click Enhancer hordozható változatban is elérhető igény esetén.

A Right Click Enhancer letöltése után azt telepíteni kell, majd azonnal neki is láthatsz a Windows helyi menü szerkesztésének.

A szoftver akárcsak bármely hasonló program, az esetében is az egyszerűség, illetve az áttekinthetőség kapott jelentős hangsúlyt. A program a meglévő beállítások áttekintésére, az alapállapotra való térésre, illetve a speciális konfigurációs beállítások elérésére koncentrál.

Right Click Enhancer – Helyi menü szerkesztése:

A helyi menü szerkesztésére több módszert is biztosít a program. A Right Click Enhancer az alapvető aktuális státusz információk biztosításán kívül a szoftver könnyed lehetőséget biztosít, hogy új menü funkciókat rendelj a jobb egérgombos menühöz, ez szinte bármi lehet, böngészők, szövegszerkesztők, bármilyen korábban telepített alkalmazás azonnali indításának a lehetősége.

Az egyes funkciókat a szoftver fő kezelőfelületén lehet kiválasztani, azokra úgy is lehet tekinteni mint egy miniszoftver csomagra. A Right Click Enhancer megoldásával közvetlenül hozzáférhetsz az adott területhez tartozó Regedit szolgáltatáshoz, ez az opció inkább azok számára jöhet jól akik speciális konfigurációra tartanak igényt.

Right Click Enhancer fájltársítások testre szabása:

A szoftverrel egy időben egy különleges Windows konfiguráló eszközt is kapsz, a Right Click Enhancer nevű alkalmazással módosítható az a lehetőség, hogy adott fájlok megnyitására milyen szoftvert szeretnél használni. Igény szerint definiálható a fájltársítási beállítások.

A Right Click Enhancer nevű alkalmazás helyett választhatod az Easy Context Menu nevű programot, illetve a Windows 10 Manager konfigurálóját, az utóbbi Windows 10 rendszeren támogatott. A CCleaner Slim rendszer optimalizálója is biztosít erre külön menüpontot.

A Right Click Enhancer egy ingyenes Helyi menü konfiguráló szoftver, amivel akár az alapértelmezett fájltársítási lehetőségek is módosíthatóak. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható változatban is elérhető.

Right Click Enhancer

Right Click Enhancer Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló szoftver
 • A helyi menü, jobb egérgomb funkció testre szabásához
 • Fájltársítási szolgáltatás beállításához
 • Hordozható változatban is elérhető
 • Egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Right Click Enhancer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Right Click Enhancer Portable 4.5.32018-02-28 Right Click Enhancer Portable 4.5.3 (0)
  A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • Optimizer 13.42022-05-15 Optimizer 13.4 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]
 • CCleaner Slim 6.0.97272022-05-12 CCleaner Slim 6.0.9727 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • Pale Moon Portable 31.0.02022-05-10 Pale Moon Portable 31.0.0 (0)
  A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud […]