Right Click Enhancer Portable 4.5.3

A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod konfigurálni a helyi menüt, a jobb egérgombos funkciót. Az alábbi változat a telepítést nem igénylő kiadása. Extra opciók: Fájlátnevező, ID3 tag szerkesztő. Free alkalmazás.

Könnyebben szeretnél adott alkalmazásokat, elindítani? Esetleg Windows funkciókat futtatni? Ezt talán a legegyszerűbben úgy tudod megtenni, ha a Windows helyi menü funkcióját veszed igénybe, ehhez rendelsz hozzá Gyors indítási lehetőségeket. Ezt a feladatkört látja el a Right Click Enhancer Portable nevű alkalmazás.

A Right Click Enhancer Portable letöltése után, egy ZIP formátumú fájlt kapsz, ezt szinte bármilyen archívum kezelő szoftverrel ki tudod csomagolni.

Az indítása után egy némileg különleges elrendezéssel bíró kezelőfelületen választhatod ki a szoftver ezen jellegű opcióját. Az alkalmazás, akárcsak a Right Click Enhancer Portable installálható változata, az esetében is mód van arra hogy az aktuális beállításokat át tudd tekinteni, majd ha valamilyen oknál fogva szükséges alapállapotba tehető.

A szoftverrel szinte bármilyen alkalmazást hozzá tudsz rendelni a helyi menühöz, itt akár fájlkezelő funkciók is elérhetőek fájlok, illetve adott mappák közvetlen elérése… Az egyetlen negatívum, hogy a program jelenleg nem rendelkezik Magyar nyelvi támogatással. Ha profibb beállításokat szeretnél igénybe venni vele megnyitható a Regedit, fejlettebb konfigurálást végezhetsz.

A Right Click Enhancer Portable elérhető prémium változatban, ami sokkal több speciális lehetőséghez biztosít hozzáférést. Felfedezhető még egy hasznosnak tekinthető lehetőség a programban, vele könnyedén módosítható a Windows alapértelmezett fájltársítás funkciója, ez multimédiás fájlok, dokumentumok, képek, vagy bármely fájlkiterjesztésnél jól tud jönni. Nyújtván azokat az előnyös tulajdonságokat, amire szükség lehet.

A helyi menü szerkesztéséhez használható még az Easy Context Menu nevű alkalmazás, szintén nem igényel telepítést, viszont Magyar nyelvi támogatással már rendelkezik. Ha használod a Glary Utilities karbantartóját, érdemes áttekinteni az egyes menüpontjait mivel ő is támogatja ezt az opciót.

A Right Click Enhancer Portable egy hordozható, telepítést nem igénylő helyi menü konfiguráló szoftver, amivel opcionálisan az alapértelmezett fájltársítások is áttekinthetőek, módosíthatóak. Tartalmaz még ID3 tag szerkesztőt audió fájlokhoz, illetve egy kötegelt támogatással bíró fájlátnevezőt.

Right Click Enhancer Portable

Right Click Enhancer Portable Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló eszköz
 • Helyi menü szerkesztő funkció
 • fájltársítási szolgáltatások beállításához
 • fájlok átnevezéséhez
 • ID3 tag szerkesztő audió fájlokhoz
 • nem kell telepíteni
 • könnyed használat
 • prémium változata is létezik
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Right Click Enhancer Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Right Click Enhancer 4.5.32018-02-28 Right Click Enhancer 4.5.3 (0)
  A Right Click Enhancer nevű szoftverrel hozzá tudsz férni a Windows helyi menü szolgáltatásához, majd azt konfigurálni lehet. A […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • Start Menu Tool 1.02021-06-05 Start Menu Tool 1.0 (0)
  A Start Menu Tool egy különleges Windows rendszerre tervezett konfiguráló program amivel kényelmesebben lehet kezelni a legfontosabb […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]
 • Hidden Windows 10 Features 1.1.02020-11-14 Hidden Windows 10 Features 1.1.0 (0)
  A Hidden Windows 10 Features egy Windows 10 rendszerre kitalált konfiguráló program amivel néhány különleges PC-t futtató által […]