Egérgomb program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Egérgomb program

 • A Right Click Enhancer nevű szoftverrel hozzá tudsz férni a Windows helyi menü szolgáltatásához, majd azt konfigurálni lehet. A program használata nagyon egyszerű, a megoldásának köszönhetően a Jobb egérgombos funkció a lehető legszéleskörűbben szerkeszthető. Free alkalmazás.

  Right Click Enhancer 4.5.3

  A Right Click Enhancer nevű szoftverrel hozzá tudsz férni a Windows helyi menü szolgáltatásához, majd azt konfigurálni lehet. A program használata nagyon egyszerű, a megoldásának köszönhetően a Jobb egérgombos funkció a lehető legszéleskörűbben szerkeszthető. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod konfigurálni a helyi menüt, a jobb egérgombos funkciót. Az alábbi változat a telepítést nem igénylő kiadása. Extra opciók: Fájlátnevező, ID3 tag szerkesztő. Free alkalmazás.

  Right Click Enhancer Portable 4.5.3

  A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod konfigurálni a helyi menüt, a jobb egérgombos funkciót. Az alábbi változat a telepítést nem igénylő kiadása. Extra opciók: Fájlátnevező, ID3 tag szerkesztő. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes mértékben finomhangolható. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a meglévő tartalmak módosítását, a jobb egérgombbal elérhető menü elemeihez saját egyéni funkciókat rendelhetsz. Magyar nyelvű.

  Easy Context Menu v1.6

  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes mértékben finomhangolható. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a meglévő tartalmak módosítását, a jobb egérgombbal elérhető menü elemeihez saját egyéni funkciókat rendelhetsz. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...