Ingyenes Helyi menü konfiguráló: Context Cleaner

A szoftver ingyenesen, telepítés nélkül használhatóan áll rendelkezésre azok számára akik egy könnyen használható helyi menü konfiguráló programot szeretnének. A Context Cleaner megfelelő hogy egyetlen parancs kiadásával tudd az összes már nem hasznát ilyen jellegű egérparancsot eltávolítani.

Egy ígéretes, remek lehetőségekkel ellátott modern konfiguráló eszköz amivel a lehető legegyszerűbben távolíthatod el a régi helyi menü funkcióidat, majd azt újra tudod definiálni. Ehhez nem is kell mást tenned, mint beszerezni a Context Cleaner legújabb kiadását, majd elindítani rendszergazdai jogosultsággal. Az alapvetőnek számító felületen kiválaszthatóak azok a funkciók amikre létrehozták.

Használata

Saját speciális „ funkció hivatkozásokat „ hozhatsz létre három fő paraméter megadásával, törölhetőek a régiek, illetve egyéni konfigurációt készíthetsz. Ha rengeteg alkalmazást futtatsz a számítógépeden, ilyen módon szeretnéd hozzáadni gyors elérés formájában a kedvenc szoftveredet az alábbi területhez, remek segítség. A helyi menü kezelő nem igényel konfigurálást, a munkafolyamatot bármikor újra tudod kezdeni amellett hogy nem tartalmaz semmilyen fölösleges plusz funkciót amire amúgy sem lenne szükséged. Windows 10 rendszeren is teljes kompatibilitással használható. Csekély mérettel rendelkezik. Angol nyelven áll rendelkezésre. Ingyenes.

Context Cleaner – Helyi menü konfiguráló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes Helyi menü konfiguráló: Context Cleaner
Szerző
Leírás
Telepítés nélkül használható helyi menü kezelő alkalmazás. Context Cleaner

Kapcsolódó szoftverek