Részletező panel hozzáadása a helyi menühöz a Win11 Tweaker Konfiguráló programmal

Windows 11 operációs rendszer konfigurálási feladatokhoz nagyszerű App a Win11 Tweaker amivel a számítógép legalapvetőbb szolgáltatásait tudjuk szerkeszteni. A helyi menüből a fájlok meta információit is meg tudjuk tekinteni, a részletező panelt hozzáadhatjuk a helyi menühöz.

A szoftver egy egyszerűen használható ingyenes konfiguráló program amivel az operációs rendszer alapértelmezett funkcióit tudjuk szerkeszteni. Kezdő tudással rendelkező PC tulajdonosok számára is hatékony program amivel a hasztalan szolgáltatások kapcsolhatóak ki, a felhasználó igényeinek megfelelően tudjuk a Windows rendszert használni. A tartalmak nyomtatási feladataiban ki tudjuk a fájlok nyomtatásakor az értesítő hangot kapcsolni. Az operációs rendszer Start menü szolgáltatásával sokkal egyszerűbben tudunk egy meghatározott tartalmat megnyitni, megkeresni, akár internetes keresési feladatokhoz is futtatható. A programmal a Windows internetes keresési szolgáltatását is le tudjuk tiltani. Leírást is megjelenít, amivel akár néhány kattintással ki tudjuk kapcsolni. A csúszkával kikapcsolás, illetve a kijelentkezés után módosíthatjuk az operációs rendszer Start menü internetes keresés funkcióját.

Helyi menühöz részletező panel hozzáadása

A Windows helyi menü szolgáltatása egy remek funkció amivel a tartalmakat sokkal gyorsabban tudjuk megnyitni. Az operációs rendszer klasszikus helyi menü szolgáltatását is vissza tudjuk állítani, a helyi menüből megjeleníthetjük a fájlok tulajdonságait egy részletező panelon. A jobb kattintás felületen a részletező panel bekapcsolásához a szoftver kezelőfelületén a Details Pane szolgáltatással, egy csúszkával engedélyezhetjük.

A szoftverrel egyszerűen testre szabhatjuk a Windows 11 operációs rendszert amivel a kompakt nézetmódot, illetve a helyi menü részletező panelját is engedélyezhetjük. Az akár egyetlen paranccsal futtatható konfiguráló program a Win11 Tweaker innen szerezhető be.

Win11 Tweaker – Konfiguráló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Részletező panel hozzáadása a helyi menühöz a Win11 Tweaker Konfiguráló programmal
Szerző
Leírás
A Win11 Tweaker egy kiváló, Windows 11 operációs rendszer konfigurálásához ideális szoftver amivel akár a helyi menühöz a részletező panelt is hozzá tudjuk adni.

Kapcsolódó szoftverek