Szükségtelen helyi menü elemek letiltása a ShellMenuView konfigurálóval

A helyi menük specifikációinak a megjelenítéséhez is nagyszerű konfiguráló amivel letilthatjuk a hasztalan tartalmakat. A ShellMenuView TXT irodai fájlformátumban el tudja tárolni a dinamikus menüelemeket. A Windows helyi menüjének a szerkesztéséhez futtatható ingyenes program egy szűrő funkciót is tartalmaz.

Jobb kattintással sokkal gyorsabban futtathatunk egy adott szoftvert, feladatot, a konfiguráló programmal szerkeszteni tudjuk a helyi menüt amivel le tudjuk azokat az elemeket tiltani amik nélkülözhetőek. A programmal a helyi menüben elérhető fájlformátumokról akár adatokat is megtekinthetünk. A helyi menü Registry értékeit is meg tudjuk a Windows Regedit szolgáltatásával nyitni, azokat eltávolíthatjuk, szerkeszthetjük. A tartalmak kiterjesztett módja is eltávolítható.

Felesleges helyi menü elemek letiltása

A szoftverrel akár csoportosítva listázhatjuk a Windows statikus menüelemeit, egy kereső funkciót is tartalmaz amivel karakterláncokkal, illetve listákkal tudjuk a menüelemeket felkutatni. A hasztalan helyi menü a program indítófelületén jobb kattintással, illetve a felső eszköztárán tiltható le, akár exportálni is tudjuk. A programmal akár kötegelten tilthatóak le a már nem kellő elemek. Az alkalmazással a helyi menüben elérhető tartalmak elérési útvonalát, a parancsát, leírását, a beállításjegyzék kulcsát is ki tudjuk listázni. A szükséges elemeket a vágólapra is másolhatjuk. A Windows jobb kattintás funkciójának a testre szabásához ideális konfiguráló szoftver amivel az elemekről egy HTML dokumentumként hozható létre egy jelentés.

Az installálás nélkül, már felesleges helyi menük letiltásához futtatható ShellMenuView innen szerezhető be.

ShellMenuView – Helyi menü szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szükségtelen helyi menü elemek letiltása a ShellMenuView konfigurálóval
Szerző
Leírás
A helyi menü beállításjegyzék értékeinek a megnyitásához is remek konfiguráló szoftver a ShellMenuView amivel le tudjuk azokat az elemeket tiltani amik fölöslegesek.

Kapcsolódó szoftverek