Eltárolható, illetve visszaállítható a Helyi Menü paraméterei a Start Menu Tool konfigurálóval

A szoftverrel egy hatékony módszerrel lehet eltárolni azokat a Start Menü pozíciókat amiket korábban beállítottunk, ahol a lényegesebb Windows szolgáltatások, illetve a kedvenc alkalmazások gyorsindító menüje található. A Start Menu Tool egyszerűen, ingyenesen használható.

A szoftver egy kezdők számára is egyszerűen futtatható konfigurálható program amivel a Start Menüben létrehozott funkciókat lehet eltárolni ha ott olyan beállításokat definiáltunk ahol olyan gyorsindító funkciók találhatóak amik egy rendszeres Windows munkafolyamatokhoz hoztunk létre.

A program által biztosított eredmény eléréséhez nincs szükség, hogy egyéb konfigurálással módosítsuk azon konfigurációkat amivel a program PC tulajdonosa által lényeges konfigurációját definiáljuk.

Profi Start Menü konfiguráló

A program a Windows rendszeren adott munkafolyamatokhoz létrehozott indító ikonok listáját lehet eltárolni egy olyan tartalomként amit a Start Menu Tool eszköze is támogatja, vissza tudjuk állítani amihez a szabadon kipróbálható szoftver futtatásával tudunk végrehajtani.

A létrehozott értékek idővel néhány szoftver telepítése után automatikusan meg is változhatnak, új bejegyzéseket hozhatnak létre, amit az alábbi szoftverrel blokkolni lehet, letilthatjuk, hogy az ott létrehozott listát módosítani lehessen. A Start Menu Tool innen érhető el.

Start Menu Tool – Konfiguráló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Eltárolható, illetve visszaállítható a Helyi Menü paraméterei a Start Menu Tool konfigurálóval
Szerző
Leírás
A helyi menü listáját lehet eltárolni, visszaállítani a Start Menu Tool megoldásával. Ingyen használható konfiguráló minden ma használt Windows verzióra.

Kapcsolódó szoftverek