Blog

Windows 10 konfiguráló a nem használt szolgáltatások uninstallálásához a Win10Clean

Windows 10 rendszerhez használható telepítést sem igénylő ingyenes program a Win10Clean amivel néhány lépésben lehet gyorsítani az operációs rendszeren. A szoftverrel a nem használt Windows app szolgáltatások is uninstallálhatóak.

A szoftver remek program azok számára akik a lehető legoptimálisabb Windows teljesítményt szeretnél elérni, ahhoz a futó szolgáltatások, kiegészítők áttekintése és az azok uninstallálására használható.

Ki tudjuk kapcsolni a Windows Defendert, unistallálhatjuk az OnDrive szolgáltatást, tisztítható a helyi menü amivel az ott található szolgáltatások állíthatóak alapértelmezetté.

A konfiguráló, a Win10Clean kilistázza az összes Windows 10 App kiegészítőt, azokat törölni lehet, amivel jobb erőforrás eloszlásához lehet elérni.

Windows 10 Appok törléséhez

A létrehozott módosításokat a Console menüponton belül lehet áttekinteni, a nem támogatott Windows Appok eltávolításakor hibaüzenetet jelenít meg, ez megszokott lehet mivel néhányat az operációs rendszer használ azokra szükség van.

A Windows integrált alkalmazásainak az eltávolítását néhány uninstaller megoldás is tudja törölni, ez a bíztató alkalmazás egyszerűbbé teszi, illetve egy szoftverrel lehet néhány haladó szolgáltatáshoz hozzáférni. Erről az oldalról szerezhető be az alkalmazás

Win10Clean – konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 10 konfiguráló a nem használt szolgáltatások uninstallálásához a Win10Clean
Szerző
Leírás
Haladók számára profi konfiguráló alkalmazás amivel rengeteg fölösleges funkciók eltávolítható. Win10Clean...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá