Windows Tools

Start Menu Tool 1.0

A Start Menu Tool egy különleges Windows rendszerre tervezett konfiguráló program amivel kényelmesebben lehet kezelni a legfontosabb szolgáltatásokat. A Free alkalmazással eltárolható, illetve visszaállítható a Start Menü korábban létrehozott beállításai.

A ma beszerezhető Windows rengeteg munkafolyamatra felhasználható, így jelentős mértékben bonyolultabb az operációs rendszer kezelhetősége, több energiafogyasztás szükséges hogy egy meghatározott szolgáltatást el tudjunk indítani futtathassuk. A Start Menu Tool egy speciális konfiguráló megoldás.

A Start Menu Tool letöltése és telepítése után a szoftver indítása szükséges hogy azt a konfigurálást elvégezzük amire létre lett hozva.

A szoftver abban az esetben lehet hasznos ha rengeteg olyan feladatot kell elvégezni aminek az elvégzéséhez számítógép kell, egyszerűbben szeretnénk elérni egy adott szolgáltatást.

Az alkalmazás használatához csekély ismeretre van szükség mivel a felhasználói felületén csak néhány olyan funkció választható ki amikre mindenképp szükségesek. A szoftverrel a Start Menüben található gyors futtatási parancsok kezelhetőek.

Start menü beállítások eltárolásához, illetve visszaállításukhoz

A Start Menu Tool Start Menü konfiguráló által megnyitott beállítások eltárolhatóak, visszaállíthatóak, illetve meg lehet akadályozni, hogy az ott található értékeket módosítsa egy telepített alkalmazás.

A program egy eredeti ötlet alapján az egyik leghatékonyabb Windows konfiguráló így nem fontos hogy a gyakran futtatott szolgáltatások, illetve alkalmazások helyi menüben található funkcióját hozzáintegráljuk az alábbi területhez.

A Start Menu Tool nevű szoftverrel konfigurálni nem tudjuk az alábbi funkciót, csak eltárolható, beállításához a FileMenu Tools, illetve a Right Click Enhancer nevű programot lehet futtatni amivel módosíthatjuk a Start Menüben található indító ikonok listáját, illetve ki lehet választani milyen módon listázza ki azt.

A Start Menu Tool egy Helyi Menü kezelő alkalmazás amivel el lehet tárolni az adott területhez tartozó gyors funkcióindító ikonokat, visszaállíthatjuk, blokkolható akadályozható, hogy az ott korábban szerkesztett listát meg lehessen változtatni. Ingyenes kiadás.

Start Menu Tool

Start Menu Tool Összefoglaló:

 • Konfiguráló alkalmazás
 • Helyi menü lista kezeléséhez
 • eltárolás, illetve az azok visszaállítása
 • blokkolható, hogy lehessen szerkeszteni a listát
 • Windows PowerShell szolgáltatásként
 • kezdő felhasználók számára is
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.d7xtech.com/free-software/start-menu-tool/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Start Menu Tool
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Winaero Tweaker 1.62.12024-02-16 Winaero Tweaker 1.62.1 (0)
  A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre […]
 • ShellMenuView 1.412023-08-20 ShellMenuView 1.41 (0)
  A ShellMenuView egy Magyar felhasználói felülettel elérhető helyi menü szerkesztő, konfiguráló amivel eltávolíthatóak a felesleges […]
 • Right Click Enhancer Portable 4.5.62023-05-20 Right Click Enhancer Portable 4.5.6 (0)
  A Right Click Enhancer Portable egy különleges Windows konfiguráló szoftver. A programmal, egyszerűen, néhány lépésben tudod […]
 • Windows 11 Fixer 2.1.02022-04-12 Windows 11 Fixer 2.1.0 (0)
  A Windows 11 Fixer a számítógép felhasználói élményének a módosításához használható konfiguráló program ami az aktuálisan […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]

Szólj hozzá