FileMenu Tools 7.5

A FileMenu Tools egy Magyar nyelven is használható, remekül konfigurálható Windows helyi menü szerkesztő szoftver, amivel az adott területhez tartozó beállítások a lehető legrugalmasabban szabhatóak testre. Az alkalmazott beállításokat későbbre el tudod menteni.

Itt egy újabb helyi menü szerkesztő alkalmazás, amivel igen részletesen tudod a Windows helyi menü funkcióját beállítani, saját a számodra hasznos funkciók hozzáadásához, illetve a fölöslegesek eltávolításához. A FileMenu Tools honosított, vagyis Magyar nyelven használható.

A FileMenu Tools alapvetően két változatban szerezhető be, hagyományos telepíthető, illetve hordozható változatban. A No install kiadás azok számára javasolt akik csak ki szeretnék próbálni.

A szoftver letöltése után azt csak installálni kell majd el kell indítani. A kezelőfelületén kilistáz minden a Windows helyi menüjéhez korábban hozzárendelt funkciót, azt azonnal szerkesztheted.

A FileMenu Tools felső eszköztárán választhatod ki annak a lehetőségét, hogy saját parancsot adhass hozzá a paramétereket később szerkesztheted, módosíthatod, leírást adhatsz hozzá, illetve kezdeményezhető a rendszerleíró közvetlen elérése. Itt további szerkesztés válik lehetővé.

Ha egy egyéni beállítást adnál hozzá azt később le is tudod ellenőrizni, hogy a megfelelően működik e így ha esetleg működésbéli problémát tapasztalnál, korrigálható.

A hasonló helyi menü szerkesztőkkel ellentétben nem biztosít annyi beállítást, előny, hogy nagyon egyszerű használni, illetve hogy Magyar nyelven érhető el minden beállítás.

Ha az ilyen jellegű beállítások olyan definíciós tartalmakkal is rendelkeznek amik a számodra fontosak, azt le lehet menteni, ha szükséges a program újratelepítése után visszaállítható.

Saját Windows helyi menü parancs hozzáadásához csak annyi dolgod van, hogy a felső eszköztáron kiválasztod az új parancs hozzáadása menüpontot, majd a tulajdonságoknál hozzáadod a fájl hozzáférési útvonalat, ikon hozható létre, speciális paramétereket adhatsz meg a számára. Az egyéb parancsoknál a FileMenu Tools nevű alkalmazással rendszerezve érhetőek el a legjellemzőbb előre hozzáadott beállítások, a korábban említett konfigurálási lehetőségekkel.

A Right Click Enhancer további Windows konfigurálási lehetőséget is biztosít, az operációs rendszer fájltársítási szolgáltatását lehet vele beállítani. Az Easy Context Menu nevű alkalmazást mint alternatívát, nem kell telepíteni.

A FileMenu Tools egy univerzális helyi menü szerkesztő szoftver, amivel az említett területhez tartozó beállítások módosíthatóak. Ingyenes használat esetén csak korlátozottan használható.

FileMenu Tools

FileMenu Tools Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FileMenu Tools
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileMenu Tools Portable 7.52018-06-03 FileMenu Tools Portable 7.5 (0)
  A FileMenu Tools Portable egy a hordozható szoftverek kategóriájába tartozó speciális Windows konfiguráló szoftver, amivel a helyi […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • Windows 11 Fixer 2.1.02022-04-12 Windows 11 Fixer 2.1.0 (0)
  A Windows 11 Fixer a számítógép felhasználói élményének a módosításához használható konfiguráló program ami az aktuálisan […]
 • Asmw PC Optimizer 2022 (13.2 Build 3262)2022-02-20 Asmw PC Optimizer 2022 (13.2 Build 3262) (0)
  Az Asmw PC Optimizer egy speciális funkciókkal integrált karbantartó program amivel a már nem kellő fájlokat tudjuk törölni. A […]
 • Winaero Tweaker 0.33.02021-10-03 Winaero Tweaker 0.33.0 (0)
  A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre […]