FileMenu Tools Portable 7.5

A FileMenu Tools Portable egy a hordozható szoftverek kategóriájába tartozó speciális Windows konfiguráló szoftver, amivel a helyi menü beállításait lehet áttekinteni, illetve módosítani. Magyar nyelvű, menthetőek a beállításai.

A Windows helyi menü funkciójával sokkal egyszerűbben tudsz több népszerűbb tevékenységet végrehajtani, illetve funkciót elérni. Az operációs rendszerhez tartozó említett funkciót több módszerrel is módosítani lehet. Talán az egyik leghatékonyabb megoldás ha egy a feladatra tervezett szoftverrel végzed el, ilyen a FileMenu Tools Portable amit még telepíteni sem kell.

A FileMenu Tools Portable letöltése után a Portable módon használható programot el kell indítani, majd a számodra megfelelő helyre a szükséges fájlokat ki kell bontani.

Megjelenésben, illetve funkcionálisan teljes mértékben ugyan azokat a funkciókat biztosítja akárcsak a hagyományos telepíthető kiadás.

A FileMenu Tools Portable megoldásával egy igazán hasznos konfiguráló eszközt próbálhatsz ki amivel egy adott terület célozható meg egyéni konfiguráció elérés céljából. A helyi menü szerkesztőjével saját értékeket adhatsz meg, megtekinthető az alapértelmezett konfiguráció, módosíthatóak. Itt több különleges beállításhoz férhetsz hozzá, A jobb egérgombos funkciónál egy adott tartalomhoz saját ikont, elérési útvonalat, illetve leírást készíthetsz. Az egyszerű kezelhetőségen kívül számos előny szól mellette, ilyen többek között hogy a beállításait el lehet menteni, majd a szoftver újbóli használatakor azt vissza importálhatod, így nem kell konfigurálni.

Az alkalmazás egyszerű, átlátható megoldást kínál minden olyan számítógép tulajdonosnak akik saját gyors funkciókat szeretnének hozzárendelni a Windows helyi menü szolgáltatásához. Néhány alapból felfedezhető funkció: mappa szinkronizálás, parancssor, fájlok mozgatása, darabolás, egyesítés, ellenőrzőösszeg, ikonkezelés, keresés és csere fájlokhoz.

Alternatívája még az X-Mouse Button Control Portable vagy a Right Click Enhancer Portable egyiket sem kell telepíteni.

A FileMenu Tools Portable egy telepítést sem igénylő Windows helyi menü szerkesztő szoftver, amivel részletesen igényhez igazítottan szerkeszthető az alábbi terület. Magyar nyelvű.

FileMenu Tools Portable

FileMenu Tools Portable Összefoglaló:

 • Helyi menü szerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • felhasználóbarát megközelítéssel megtervezett funkciók
 • menthető beállítások
 • új funkciók hozzáadásához, a meglévők szerkesztéséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.lopesoft.com/index.php/en/products/filemenutools


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FileMenu Tools Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
DEMO 9,99 USD
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileMenu Tools 7.52018-06-03 FileMenu Tools 7.5 (0)
  A FileMenu Tools egy Magyar nyelven is használható, remekül konfigurálható Windows helyi menü szerkesztő szoftver, amivel az adott […]
 • Easy Context Menu v1.62017-11-09 Easy Context Menu v1.6 (0)
  Az Easy Context Menu egy telepítés nélkül ( Portable ) használható helyi menü konfiguráló szoftver, amivel az adott terület teljes […]
 • CCleaner Slim 5.86.92582021-10-20 CCleaner Slim 5.86.9258 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • FileZilla 3.56.12021-10-11 FileZilla 3.56.1 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • FileZilla Portable 3.55.12021-10-11 FileZilla Portable 3.55.1 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]
Cimkék: , ,