X-Mouse Button Control Portable 2.19.2

Az X-Mouse Button Control Portable a tekintélyes tudással rendelkező Helyi menü szerkesztő szoftver telepítést nem igénylő változata. A programmal az egér jobb, bal, illetve a görgetés opciójához rendelhetsz funkciókat. Ha szükséges a beállításait elmentheted. Magyar nyelvű. Ikon rendszerező funkcióval. Free alkalmazás.

Korszerű programot keresel abból a célból, hogy a Windows helyi menü funkcióját testre tudd szabni? Ingyenes, telepítést nem igénylő megoldásra van szükséged? Itt az X-Mouse Button Control Portable. A szoftver a népszerű program úgynevezett hordozható változata, ami semmilyen funkcionális eltérést nem tartalmaz a telepíthető verzióval összehasonlítva.

Az X-Mouse Button Control Portable letöltése után egy archívum fájlt kapsz, azt csak ki kell csomagolni, majd a szoftvert el kell indítani. A letölthető fájl tartalmazza a 32, illetve 64 bites Windows rendszerekhez illeszkedő változatot. A megfelelő architektúra kiválasztása után a szoftvert csak indítsd el, majd a beállításainál válaszd ki a Magyar nyelvet.

A helyi menü szerkesztéséhez a következőt kell tenned. A szoftver kezelőfelületén ki kell választani egy réteget, azon belül érthetően definiálható, hogy a jobb egérgomb, a bal, vagy a görgetés funkcióját szeretnéd e konfigurálni, a mellette található legördülő menün belül választható ki a szükséges viselkedési opció itt akár gyorsbillentyűs funkciókat is hozzá rendelhetsz. Ha kész vagy az X-Mouse Button Control Portable konfigurálásával azt elmentheted, akár a beállításait is ki lehet nyerni, így a szoftver több gépre is testre szabható.

Ha az egér görgetés funkciójához rendelnél adott feladatot, ahhoz egy külön menüpont áll rendelkezésre. A szoftver a legújabb hardveres eszközökhöz is támogatást nyújt.

Az X-Mouse Button Control Portable nevű alkalmazás tartalmaz még egy speciális opciót, vele el lehet menteni a Windows asztali ikon készletek elhelyezkedését, majd azt visszaállíthatod ha az azok elrendezése megváltozna.

A szoftver által biztosított funkciók teljesen ingyenesen vehetőek igénybe. Mindenképp érdemes kipróbálni ha egy praktikus Helyi menü szerkesztőt szeretnél használni.

Szintén telepítés nélkül használható részben az említett feladat elvégzésére is használható program a HiBit Uninstaller Portable célspecifikusan a Right Click Enhancer Portable megoldása választható, mint noinstall alternatíva.

A X-Mouse Button Control Portable egy hordozható szoftver a helyi menü szerkesztéséhez. A programmal el tudod menteni az ikonjaid elhelyezkedését, majd vele vissza is állítható. Ingyenes Magyar nyelvű.

X-Mouse Button Control Portable

X-Mouse Button Control Portable Összefoglaló:

 • Helyi menü szerkesztő
 • Nem kell telepíteni
 • Az egérgomb korszerű konfigurációjához
 • a görgetés opcióhoz is hozzárendelhetsz feladatokat
 • Mentheted a beállításait
 • Az ikonok elhelyezkedésének a mentéséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-Mouse Button Control Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • X-Mouse Button Control 2.19.22020-05-23 X-Mouse Button Control 2.19.2 (0)
  Az X-Mouse Button Control nevű szoftverrel korszerűen válik lehetővé, hogy a Windows helyi menü szolgáltatását szerkeszthesd. A […]
 • DesktopOK 10.332022-09-27 DesktopOK 10.33 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • iTop Easy Desktop 1.0.0.2472022-09-26 iTop Easy Desktop 1.0.0.247 (0)
  Az iTop Easy Desktop asztali ikonok, illetve fájlok automatikus rendszerezéséhez futtatható. A Free alkalmazás a rengeteg fájllal […]
 • Glary Utilities 5.195.0.2242022-09-26 Glary Utilities 5.195.0.224 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]
 • Optimizer 14.02022-09-24 Optimizer 14.0 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]