X-Mouse Button Control 2.19.2

Az X-Mouse Button Control nevű szoftverrel korszerűen válik lehetővé, hogy a Windows helyi menü szolgáltatását szerkeszthesd. A program egyik érdekessége, hogy a lehető legszéleskörűbb testre szabási lehetőséget biztosítja az egér funkciók beállításához, ahol a jobb, a bal, illetve a görgetéshez tudsz meghatározott feladatokat hozzárendelni. Ikon rendszerezővel. A gyorsbillentyű támogatással elérhető szoftver Free alkalmazásként ( ingyenesen ) használható. Magyar nyelvű.

Ez az ingyenes alkalmazás az egyik legszéleskörűbb lehetőségeket biztosító helyi menü szerkesztő szoftver amivel professzionális szinten férhetsz hozzá a Windows egér vezérlés funkciójához ahol teljesen új feladatokat tudsz hozzá rendelni. Az X-Mouse Button Control ingyenesen próbálható ki.

Az X-Mouse Button Control letölthető hagyományos változatban, illetve hordozható verzióban, természetesen mind a két szoftver kiadás ugyan azt a lehetőséget biztosítja a kipróbálóinak.

Az X-Mouse Button Control nevű alkalmazás mellett rengeteg előnyös érvet fel lehet hozni. Egyszerű használat, rengeteg speciális beállítás, ingyenesség, menthető beállítások. Sajnos a szoftver mellett néhány negatív tulajdonságot is említeni kell, a program nem támogatja, hogy az aktuális konfigurációdat be tudd tölteni, azt lehessen szerkeszteni. Az X-Mouse Button Control kizárólag új definíciók alkalmazását tudja csak végrehajtani. Ezektől a lehetőségektől eltekintve mégis érdemes kipróbálni, mivel a szoftver olyan konfigurációs opciókhoz is korlátlan hozzáférést biztosít amit eddig egyetlen hasonló helyi menü szerkesztő esetén nem tehettél meg.

Az X-Mouse Button Control új konfiguráció létrehozásakor a beállítás után azt egy profilba tudja elmenteni, majd azt később a lehető legegyszerűbben lehet visszaállítani ha a szoftver újratelepítésére kerülne sor.

A Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező X-Mouse Button Control használata, illetve a konfigurációja csak néhány lépést igényel. Csak ki kell választani egy profilt, egy egérgomb kattintás funkciót, majd kiválasztani azt a funkciót amit szeretnél. Opcionálisan gyorsbillentyűknél megszokott funkciókat is hozzáadhatsz. Ha a szoftvert csak ki szeretnéd próbálni az X-Mouse Button Control hordozható változatára van szükséged.

Helyi menü szerkesztő funkcióval rendelkezik még a Right Click Enhancer az Easy Context Menu, illetve a Windows 10 Manager az utóbbi szoftver egy korszerű Windows konfiguráló eszköz amivel egyéb feladatok is elvégezhetőek.

Az X-Mouse Button Control egy ingyenes, Magyar nyelvű Helyi menü szerkesztő szoftver amivel az egér jobb, bal, illetve az egérgörgetés opciójához lehet funkciókat konfigurálni, opcionálisan a gyorsbillentyűs parancsoknál megszokott feladatokat is rá lehet bízni. Hordozható változatban is elérhető.

X-Mouse Button Control

X-Mouse Button Control Összefoglaló:

 • Helyi menü szerkesztő program
 • Hordozható változatban is beszerezhető
 • Jobb, bal, illetve az egérgörgetéshez rendelhető egyéni parancs
 • az ikonjaid helyzetének az elmentéséhez, az azok visszaállításához
 • menthető beállítások
 • könnyen használható
 • Gyorsbillentyűs lehetőségek
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-Mouse Button Control
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • X-Mouse Button Control Portable 2.19.22020-05-23 X-Mouse Button Control Portable 2.19.2 (0)
  Az X-Mouse Button Control Portable a tekintélyes tudással rendelkező Helyi menü szerkesztő szoftver telepítést nem igénylő változata. […]
 • Free Auto Clicker 1.0.22019-01-17 Free Auto Clicker 1.0.2 (0)
  A Free Auto Clicker egy automatikus egér kattintást szimuláló szoftver, ami adott helyzetekben igen hasznos tud lenni. A szoftver […]
 • Optimizer 7.82021-04-18 Optimizer 7.8 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]
 • DesktopOK 8.772021-04-13 DesktopOK 8.77 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • Glary Utilities 5.163.0.1892021-03-29 Glary Utilities 5.163.0.189 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]