Mouse program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Mouse program

 • Az AutoHideMouseCursor egy különleges Windows konfiguráló program amivel a Windows egér funkciójához lehet hozzáférni, illetve azt konfigurálni. A megoldásával gyakorlatilag arra lesz lehetőség, hogy az egérmutatót a beállított időpont után eltüntessük ha inaktív a hardver. Free alkalmazás, Magyar nyelven használható. Nem igényel installálást. Egy „egér mutató elrejtő program”.

  AutoHideMouseCursor 4.33

  Az AutoHideMouseCursor egy különleges Windows konfiguráló program amivel a Windows egér funkciójához lehet hozzáférni, illetve azt konfigurálni. A megoldásával gyakorlatilag arra lesz lehetőség, hogy az egérmutatót a beállított időpont után eltüntessük ha inaktív a hardver. Free alkalmazás, Magyar nyelven használható. Nem igényel installálást. Egy „egér mutató elrejtő program”.

  olvasd tovább...

 • Az X-Mouse Button Control nevű szoftverrel korszerűen válik lehetővé, hogy a Windows helyi menü szolgáltatását szerkeszthesd. A program egyik érdekessége, hogy a lehető legszéleskörűbb testre szabási lehetőséget biztosítja az egér funkciók beállításához, ahol a jobb, a bal, illetve a görgetéshez tudsz meghatározott feladatokat hozzárendelni. Ikon rendszerezővel. A gyorsbillentyű támogatással elérhető szoftver Free alkalmazásként ( ingyenesen ) használható. Magyar nyelvű.

  X-Mouse Button Control 2.19.2

  Az X-Mouse Button Control nevű szoftverrel korszerűen válik lehetővé, hogy a Windows helyi menü szolgáltatását szerkeszthesd. A program egyik érdekessége, hogy a lehető legszéleskörűbb testre szabási lehetőséget biztosítja az egér funkciók beállításához, ahol a jobb, a bal, illetve a görgetéshez tudsz meghatározott feladatokat hozzárendelni. Ikon rendszerezővel. A gyorsbillentyű támogatással elérhető szoftver Free alkalmazásként ( ingyenesen ) használható. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az X-Mouse Button Control Portable a tekintélyes tudással rendelkező Helyi menü szerkesztő szoftver telepítést nem igénylő változata. A programmal az egér jobb, bal, illetve a görgetés opciójához rendelhetsz funkciókat. Ha szükséges a beállításait elmentheted. Magyar nyelvű. Ikon rendszerező funkcióval. Free alkalmazás.

  X-Mouse Button Control Portable 2.19.2

  Az X-Mouse Button Control Portable a tekintélyes tudással rendelkező Helyi menü szerkesztő szoftver telepítést nem igénylő változata. A programmal az egér jobb, bal, illetve a görgetés opciójához rendelhetsz funkciókat. Ha szükséges a beállításait elmentheted. Magyar nyelvű. Ikon rendszerező funkcióval. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...