Windows Tools

AutoHideMouseCursor 5.11

Az AutoHideMouseCursor egy különleges Windows konfiguráló program amivel a Windows egér funkciójához lehet hozzáférni, illetve azt konfigurálni. A megoldásával gyakorlatilag arra lesz lehetőség, hogy az egérmutatót a beállított időpont után eltüntessük ha inaktív a hardver. Free alkalmazás, Magyar nyelven használható. Nem igényel installálást. Egy „egér mutató elrejtő program”.

Egy egyszerűen használható Windows rendszeren hasznos egérkurzor konfiguráló szoftver amivel teljesen automatikusan el lehet tüntetni az egérmutatót ha azt szeretnénk. Nem igényel túl sok beállítást, eredményes, ahol csekély erőforrás szerint a lehető leghatékonyabban kapunk eredményt. Az AutoHideMouseCursor megoldását nem kell telepíteni.

Az AutoHideMouseCursor könnyen használható ahol csak néhány dolgot kell tenned, hogy azonnal teljesen önállóan dolgozzon. A letöltött fájlt ki kell bontani egy szabad mappába majd futtatni kell a szoftvert. A program egy a fejlesztő által hozzáadott beállítás szerint azonnal elindul, a beállított idő lejárta után el is tünteti az egérkurzort ha nem nyúltunk hozzá, tehát inaktív. A beállításoknál manuálisan lehet meghatározni, hogy milyen időpontban aktiválódjon, azt ki lehet tolni egy későbbi időpontra, ezen kívül egyéb beállítást nem tartalmaz, igaz nincs is rá szükség.

A Windows konfiguráló le is tiltható, kikapcsolható, hozzáadható az automatikusan induló szoftverek listájához, ezzel egyből betöltődik az operációs rendszerrel amikor a számítógép Bootol.

Az egérmutató elrejtéséhez támogat szolgáltatás integrálást az AutoHideMouseCursor

Asztali környezetben áll rendelkezésre az indítás után, ha ez nem megfelelően helyezkedik el zavarja a számítógépes szokásainkat, abban az esetben a tálcára lehet helyezni így alig észrevehetően áll rendelkezésre a háttérben mialatt elrejti az egeret az asztalunkon néhány másodpercen belül ha ahhoz nem érünk hozzá, illetve azonnal megjelenik ha az egérhez hozzáértünk volna. Az AutoHideMouseCursor remek eszköz szórakoztatás, illetve téma jellegű Windows környezet beállításokhoz.

Hagyományos Windows konfiguráló alkalmazás a TweakPower nevű program, vagy a Process Lasso ezek a megoldások haladók számára szükséges szoftverek.

Az AutoHideMouseCursor egy ingyenes, telepítés nélkül használható konfiguráló alkalmazás amivel az egérmutató rejthető el ha nem nyúltunk hozzá egy adott ideig az eszközhöz. A beállításoknál konfigurálható, hogy milyen időintervallumban aktiválja magát. Letölthető installálható kiadásban is de mivel nagyon egyszerű feladatot tud csak elvégezni, a Portable verzióját osztottuk csak meg.

AutoHideMouseCursor

AutoHideMouseCursor Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AutoHideMouseCursor
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Lasso 14.2.0.322024-07-13 Process Lasso 14.2.0.32 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • HDCleaner 2.0762024-07-08 HDCleaner 2.076 (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]
 • TweakPower 2.0562024-07-08 TweakPower 2.056 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • TweakPower Portable 2.0562024-07-08 TweakPower Portable 2.056 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Quick Clipboard Editor 2.2.2.12024-07-06 Quick Clipboard Editor 2.2.2.1 (0)
  A Quick Clipboard Editor tapasztalt számítógép tudással rendelkező felhasználók számára hatékony amivel a Windows rendszer vágólap […]

Szólj hozzá