Ashampoo AntiSpy 1.1.0.1

Az Ashampoo AntiSpy egy igen hasznos rendszereszköz Windows 10 operációs rendszerekre, amivel konfigurálható több rendszeresen elért szolgáltatás. Az adatvédelmi eszközzel funkciók tilthatóak le, illetve engedélyezhetőek igény szerint. Vele fokozható a gép biztonsága, letiltható számos nyomkövetési tevékenység. Nem kell telepíteni, Portable változat. Free alkalmazás. Magyar nyelv.

Telepítés nélkül használható ingyenes konfiguráló eszköz, amivel néhány kattintással tudsz Windows szolgáltatásokat letiltani, illetve engedélyezni. Az Ashampoo AntiSpy Windows 10 operációs rendszeren használható.

Az Ashampoo AntiSpy letöltése után a szoftvert csak futtatni kell, több gépen is használható ha azt egy cserélhető adathordozóra felmásolod.

Az alkalmazás összes funkciója egyetlen kezelőfelületen érhető el, az egyes opciókat könnyedén ki, illetve be lehet kapcsolni. Az egyszerű használat mellett több érv is felhozható, a szoftver Magyar nyelvű, így könnyen navigálható. Ha egy Windows szolgáltatást le szeretnél tiltani, csak annyit kell tenned, hogy az Ashampoo AntiSpy felületén a szolgáltatás leírása mellett található csúszkát a megfelelő helyzetbe állítod.

Biztonságosabb Windows használat:

A szoftver tartalmaz egy korábban összeállított alapértelmezett konfigurációt, ahol olyan optimális értékek találhatóak, aminek köszönhetően egy, minden felhasználónak optimális beállítást érhetsz el.

Az Ashampoo AntiSpy nevű alkalmazással kikapcsolható számos nyomkövetére alkalmas szolgáltatás, WI-FI érzékelő, helymeghatározás, SmartScreen szűrő, kamera hozzáférés, beszéd, kézírás hozzáférések.

Az alkalmazás használatát inkább haladó ismeretekkel rendelkezők számára javasoljuk. Az esetleges problémák elkerülése érdekében a szoftver használata előtt egy rendszer visszaállítási pontot is készíthetsz. Szintén nagyon egyszerűen végezhető el.

Windows konfigurációs eszközként használhatod még a TweakPower nevű alkalmazást, amivel egy időben egy megbízható, ingyenes karbantartó szoftvert próbálhatsz ki a merevlemez, a regisztrációs adatbázis tisztításához. A Right Click Enhancer a Windows helyi menü testre szabásához használható, opcionálisan az alapértelmezett fájltársításokat is be tudod állítani. Az Ashampoo AntiSpy megoldásával közel hasonló funkciókat a W10Privacy tartalmaz. Szintén a privátabb számítógép használatra koncentrál.

Az Ashampoo AntiSpy egy ingyenes, Portable módon futtatható adatvédelmi konfiguráló eszköz. A Magyar nyelvű alkalmazással több privát jellegű adat kiszivárogtatására alkalmas szolgáltatás tiltható le, így sokkal biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Windows 10 rendszeren használható.

Ashampoo AntiSpy

Ashampoo AntiSpy Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló
 • nem kell telepíteni
 • könnyű használat
 • Windows 10 támogatással
 • Rendszer visszaállítási pontokat is létre tud hozni
 • neki köszönhetően sokkal biztonságosabban használhatod a gépedet
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Ashampoo AntiSpy
Platform
Windows 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • W10Privacy 3.7.0.92021-09-20 W10Privacy 3.7.0.9 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]
 • O&O ShutUp10 1.6.13932017-11-04 O&O ShutUp10 1.6.1393 (0)
  Az O&O ShutUp10 egy telepítés nélkül használható speciális konfiguráló eszköz, amivel több adatvédelmi szolgáltatás tiltható le, […]
 • Process Lasso 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]