Blog

Az egérmutatód elrejtéséhez használhatod az AutoHideMouseCursor nevű alkalmazást

Egy ki is kapcsolható remek szoftver amivel az egérmutatód rejthető el a számodra megfelelő időpontban. A dinamikusan használható szoftver az AutoHideMouseCursor telepítést nem igénylő verziója tökéles megoldás ha az említett feladatra kerestél egy programot.

Az alkalmazás telepíthető, vagy installálható kiadásban is beszerezhető, azok között túl sok különbséget nem veszünk észre, mivel csak az egérmutató elrejtésre használható ahol egy előre meghatározott idő után aktiválja a szolgáltatását inkább a Portable verzióját javasolnánk. Az indítása után azt a tálcára kell helyezni, onnan teljesen önállóan végzi el az egérmutató elrejtését, a konfiguráló az egyszerű használatra lett kitalálva. Ha szüneteltetnéd, esetleg ki akarod kapcsolni ez is lehetséges mivel egyszerűen le lehet állítani. A letelt időt egy különleges idősávot megjelenítő „eszköz felületen” lehet megtekinteni. Az AutoHideMouseCursor gyorsbillentyűs parancsokkal is elindítható, ezzel még barátságosabb, hatékonyabb a használata. 2, illetve 10 másodperc között lehet kiválasztani azt az időt ahol az aktivitás nélküli egérmutatót elrejti, ez egy olyan általános érték ami mindenkinek megoldás lehet olyan Windows tevékenységre ahol az egérmutató zavaró lehet mivel arra nem lesz szükség a tevékenység során. Ilyen az önállóan futó játékok ahol azt csak el kell indítani, inkább grafikai feladatokat hajtanak végre. Az AutoHideMouseCursor innen érhető el.

AutoHideMouseCursor – Konfiguráló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az egérmutatód elrejtéséhez használhatod az AutoHideMouseCursor nevű alkalmazást
Szerző
Leírás
Teljesen automatikusan használható konfiguráló szoftver az AutoHideMouseCursor amivel az egérmutató rejthető el.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá