Portable uninstaller

HiBit Uninstaller Portable 3.2.20

A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító szoftver. A Free alkalmazásként futtatható program akik igényt tartanak rá, biztosít még Registry pucolót, Böngésző tisztítót, helyi menü, indítópult kezelőt, illetve egy korszerű Process Manager opciót.

Ha a telepített alkalmazásod alapértelmezett programeltávolító funkciójával távolítod el a már használaton kívül eső szoftvereidet, abban az esetben visszamaradhatnak olyan fájlok a merevlemezen, illetve a regisztrációs adatbázisban, amik később teljesítménybéli problémákat válthat ki. Ez elkerülhető ha Unistallálási feladatokra a HiBit Uninstaller Portable nevű alkalmazást választod. Az alábbi kiadás a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása.

A HiBit Uninstaller Portable letöltése után azt azonnal használni lehet, biztosítván néhány speciális funkciót, ezek Windows karbantartás, optimalizálási feladatok esetén lehet hasznos. Így a program használatával akár teljesítménybéli javulást is elérhetsz a számítógépeden.

A szoftver, vagyis a HiBit Uninstaller Portable indítása után kilistáz minden telepített programot, ezt igény szerint rendszerezve, név, telepítés dátuma, méret alapján teszi meg. Az alaposabb programeltávolítás céljából, az alkalmazás régi Appok eltávolítására több módszert is támogat. Javítani tudsz a Windows teljesítményén, ha igénybe veszed a böngésző, illetve a Registry tisztító funkcióját, itt külön kiválasztható, hogy mely területet vegye figyelembe, mit adjon hozzá kizáráshoz, funkcionálisan itt közel azonos lehetőségeket biztosít mint bármely karbantartó szoftver. A rendszer optimalizáláson, illetve a program eltávolításon kívül vele néhány jellemzőbb konfigurálási mód is elérhető, áttekinthető a helyi menü, az indítópult elemei, a háttérben futó folyamatok. Az utóbbi konfigurációnál a HiBit Uninstaller Portable segítségével prioritás érték szerint módosítható az egyes folyamatok futása.

A HiBit Uninstaller Portable nevű alkalmazással törölhetőek a Windows Store alapértelmezett szolgáltatásán belül felfedezhető tartalmak, megnyitható az azokat tartalmazó mappa, továbbá közvetlen hozzáférést nyújt a hozzá tartozó Registry bejegyzéshez.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként választhatod még a Wise Program Uninstaller Portable vagy a IObit Uninstaller Portable nevű programot. Magyar nyelvűek, ingyenesen használhatóak.

A HiBit Uninstaller Portable egy rendszerhangoló, programeltávolító szoftver, amivel egy időben kapsz indítópult kezelőt, Process Manager funkciót, Helyi menü szerkesztőt, böngésző, illetve Registry tisztítót. Nem igényel installálást. Rendszer karbantartó kiegészítőkkel. 

HiBit Uninstaller Portable

HiBit Uninstaller Portable Összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • Karbantartó funkciók
 • Indítópult kezelő
 • Böngésző, Registry tisztító
 • helyi menü szerkesztő
 • Windows Store támogatás
 • Process Manager
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
HiBit Uninstaller Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HiBit Uninstaller Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HiBit Uninstaller 3.2.202024-05-20 HiBit Uninstaller 3.2.20 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HDCleaner Portable 2.0722024-05-10 HDCleaner Portable 2.072 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • TweakPower Portable 2.0702024-04-22 TweakPower Portable 2.070 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HiBit System Information Portable 2.1.202024-01-19 HiBit System Information Portable 2.1.20 (0)
  A HiBit System Information Portable egy telepítés nélkül használható hardver, illetve szoftver rendszer adatok megtekintéséhez […]
 • Maintener 1.9.72522019-12-01 Maintener 1.9.7252 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]

Szólj hozzá